Simpozionul naţional de astrologie „Ritmuri astrale”

simpozion-national-de-astrologie-ritmuri-astrale-iasi-teatrul-luceafarul-afis-septembrie-2013În perioada 21-22 septembrie 2013, la Teatrul Luceafărul va avea loc a doua ediţie a Simpozionului naţional de astrologie „Ritmuri Astrale. O dată cu acest simpozion târgul „Echinocţiul de toamnă” va însoţi manifestările simpozionului.

„Târgul este o premieră, atât prin concept cât şi prin misiune. Ne-am propus să promovăm şi să susţinem micii întreprnzători în valorificarea potenţialului lor şi a produselor pe care le fabrică ori le comercializează. Practic dorim să promovăm pe micii întreprinzători, oamenii de care nu vorbeşte nimeni” spun organizatorii.

La târg sunt aşteptaţi artizani, artişti, producători de bunuri tradiţionale, editori de carte, cabinetele de terapii alternative, specialişti în feng shui etc.

„Simpozionul are în paralel târgul Echinocţiul de toamnă în ideea de a atrage atenţia publicului asupra momentului de echinocţiu şi asupra ritmurilor naturii. Târgul promovează activităţi, produse, cristale, tradiţii populare în esenţă tot ceea ce duce la apropierea cu natura, la reintegrarea în ritmurile naturii” a spus Ana Gabriela Tautu, organizatoarea acestui simpozion. „În toamnă intrăm în starea de interiozare, culegem roadele muncii noastre, analizăm, dezvoltăm la nivel de concept până în primăvară când ajungem din nou la echilibru, acel echilibru din care începem să ne manifestăm exterior. În toamnă este un soi de echilibru în care se văd rezultatele muncii, echilibru care îl perpcem, îl preluăm, îl prelucrăm şi îl dezvoltăm în interior pînă la solstiţiu pentru ca apoi să îl pregătim pentru a acţiona la următorul echinocţiu, cel de primăvară, un alt punct de echilibru”, a mai adăugat ea.

simpozion-national-de-astrologie-ritmuri-astrale-iasi-teatrul-luceafarul-afis-septembrie-2013Printre invitaţii simpozionului sunt astrologii Firicel Ciarnau, directorul şcolii de astrologie Fidelia, Gabriela Dima – Minerva, Rodica Purnichi, redactor TVR Bucureşti, Valeriu Pănoiu, etc.

Sursă: www.ziaruldeiasi.ro. Autor: Manuela ANDREI

PROGRAM

Program de derulare a activitatilor:

  • Vineri, 20 septembrie 2013

Primirea si cazarea invitatilor, incepand cu ora 14, si mai devreme, dupa cum ajung invitatii 🙂

Ora 19 – cina.

  • Sambata, 21 septembrie 2013

Teatrul Luceafarul –sala mare.

09:00-10:00 : Inregistrarea invitatilor.

10:00-10:30 : Deschiderea lucrarilor.

10:30-13:00 : Prezentare conferinte.

13:00-13:30 : Pauza – cafea, bufet suedez.

13:45-16:30 : Prezentare conferinte.

16:30-17:30 : Discutii libere in foaierul teatrului, in zona targului “Echinoctiul de toamna”.

17:30- …        Programul comun – surprize si cina.

  • Duminica, 22 septembrie 2013

Complex Palas, langa Libraria Carturesti.

10:00-12:00 : Prezentare conferinte.

12:00-12:30 : Conferinta de presa.

12:30-13:45 : Pauza masa.

13:45-16:30 : Interactiune cu publicul interesat.

Consultatii gratuite oferite de astrologii care doresc sa inscrie in aceasta sectiune a programului.

12:30-16:30 : In acelasi interval orar, in paralel cu derularea interactiunii directe cu publicul, se vor face lansari de carte astrologica, prezentari de proiecte viitoare sau aflate in derulare, in vederea popularizarii lor, precum si pentru dezvoltarea parteneriatelor.

16:30  : Inchiderea lucrarilor.

INFO

www.facebook.com/RitmuriAstrale

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: