Richard Clayderman în concert, la Iasi

Richard Clayderman, supranumit „Prince of Romance” de către fosta primă doamnă a Americii, Nancy Reagan, va sustine un concert extraordinar la Teatrul National „Vasile Alecsandri” Iasi, pe 20 martie, de la ora 19.30.

În martie, lună prin excelentă a iubirii, Richard Clayderman aduce iesenilor, în premieră, cel mai pretios dar de suflet: muzica sa pură, sensibilă, din care radiază dragostea si emotia. Talentul său unic i-a adus lui Richard Clayderman statutul de superstar. A înregistrat peste 1200 de melodii si în termenii unui jurnalist german, „de la Beethoven, nimeni nu a popularizat pianul în întreaga lume ca Richard Clayderman”. De altfel, Clayderman este inclus în Cartea Recordurilor drept „cel mai de succes pianist din lume.”

Richard Clayderman este promotorul unui stil aparte, “New Romantic”, în care îmbină amprenta sa originală cu elemente clasice si pop. A înregistrat vânzări mondiale record, care însumează aproximativ 90 de milioane de discuri si are un palmares de 267 de Discuri de Aur si 70 de Platină. Pianistul a început să scrie istoria muzicală la 23 de ani, când a înregistrat “Ballade pour Adelline”, care a avut un succes imediat si răsunător. Celebra piesă s-a vândut în 22 de milioane de exemplare, în 38 de tări.

Richard Clayderman este în elementul său atunci când se află pe scenă, în fata publicului, de aceea sustine peste 200 de concerte anual, în săli arhipline, pe cinci continente. Pe 20 martie, de la ora 19.30, Richard Clayderman, cel mai de success pianist din lume, concertează în Iasi, centru cultural cu traditie al României. Artistul va sustine un concert live în sala Teatrului National “Vasile Alecsandri”, fiind acompaniat de Camereta Regală.

PROGRAM

Programul concertului va cuprinde in prima parte: New Blue Rondo, A Comme Amour, Eleana, Adeline, Corazon de Nino, Coup de Coer, Root Beer Rag, Medley ABBA, Schindler’s List, Spartacus, Romeo et Juliette, September, You Raise Me Up;

Iar in partea a doua: Pray, Titanic, Feliz, The Corrs, Les Miserables, America, Looking Up, Medley Stevie.

BILETE

Biletele se găsesc la Agentia de bilete a Teatrului National, la casa de bilete a Casei de Cultură a Studentilor, în oficiile Postei Române si online pe: vandbilete.ro, bilete.ro si eventim.ro. În functie de categorie, biletele se pot achizitiona la pretul de: 500 de lei categoria VIP, 450 de lei categoria I, 400 de lei categoria a II-a.

Reguli acces public: Accesul publicului se face începând cu ora 19.00. Spectacolul are două părti, cu o pauză de 15 minute. Copiii sub 7 ani au acces gratuit dacă sunt însotiti de părinti, care se obligă să îi supravegheze. Spectatorii sunt rugati să nu folosească aparate de fotografiat profesionale sau semiprofesionale, să nu utilizeze flash-ul si să îsi seteze telefoanele mobile în modul silentios pe durata spectacolului.

INFO

www.clayderman.co.uk/

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: