Richard Clayderman, Dan Puric reunesc cele 7 Arte într-un spectacol în premieră mondială

Richard Clayderman, cel mai celebru pianist al tuturor timpurilor revine în România cu un show inovator care vă va trezi toate simțurile si va încânta la superlativ. Alături de Orchestra  Operei Nationale Iasi si Dan Puric, o emblemă a culturii românesti, Prince of Romance vă invită într-o călătorie fascinantă în universul artei.

Noua producție va aduce în scenă elemente din toate cele 7 arte: arhitectura, sculptura, pictura, poezia, dansul, filmul și bineințeles muzica. Spectacolul va avea loc luni, 18 martie 2019, de la ora 19:30 in sala mare a Teatrului National Iasi.

Richard Clayderman a fost denumit de Cartea Recordurilor drept “cel mai de succes pianist al tuturor timpurilor” grație carierei sale impresionante ce cuprinde peste 1300 de piese înregistrate și 150 de milioane de albume vândute în întreaga lume. El a fost distins cu 267 de discuri de aur și 70 de discuri de platină până în acest moment.

BILETE

Pretul biletelor variaza in functie de categorie, astfel: Cat.I – 300 lei; Cat. II – 200 lei; VIP 450 lei. Biletele sunt disponibile online pe eventim.ro  sau spectacoleiasi.ro sau offline de la agentia Casei Studentilor: luni-vineri:10-19 sambata: 10-17. Rezervarea se poate face la telefon 0749 052323 si este valabila 3 zile lucratoare.

INFO

www.clayderman.co.uk

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: