Programul de Asistența în Comercializarea Inovarii din România (RICAP)

program-de-asistenta-in-comercializarea-inovarii-din-romania-ricap-iasi-2013Parcul Stiintific si Tehnologic Tehnopolis Iasi va invita, vineri 25 Octombrie de la ora 9.30 (în sala de conferința Nucleus) la lansarea inițiativei de sprijin pentru comercializarea inovațiilor pe plan internațional RICAP.

Programul de Asistența în Comercializarea Inovarii din România (RICAP) este un program pilot ce își propune sa conecteze tehnologiile inovative românești la piața globala. RICAP susține antreprenorii si cercetatorii, oferind acces la expertiza globala pentru testarea și validarea potențialului comercial al tehnologiei, precum și ocazia de a dezvolta parteneriate strategice și de a obține acces la capital.

Participanții vor beneficia de programe de mentorat personalizat cu experți din SUA și din România, traininguri în comercializarea inovarii, evenimente de conexiune la piața globala și întâlniri cu potențiali parteneri și finanțatori.

RICAP se adreseaza antreprenorilor ți cercetatorilor români inovatori în tehnologie, cu potențial de comercializare. Aplicanții pot proveni din orice domeniu de activitate, inclusiv IT&C, mecanica, mecatronica, tehnologii agricole, bio-tehnologii etc.

PROGRAM

9:30 – 10:00 Înregistrarea participanților

10:00 – 10:30 Câteva gânduri despre comercializare: discuție și exemple

Discuție moderată de Rohit Shukla, CEO Larta Institute și Dragos Pîslaru, General Manager Gea

Strategy & Consulting și Director de Program RICAP

10:30 – 11:00 Cum vă poate ajuta RICAP în comercializarea inovării

Prezentare ținută de Rohit Shukla și Dragoș Pîslaru

11:00 – 11:15 Coffee break

11:15 – 12:00 Procesul de aplicare și sesiune Q&A

Discuție moderată de Rohit Shukla și Dragoș Pîslaru

ÎNSCRIERI

Va rugam ca pâna la data de 21.10.2013 sa confirmați participarea la: doamna Savescu Ingrid, e-mail: ingrid.savescu@tehnopol-is.ro, tel. 0737016221 si la contact@ricap.ro.

RICAP

RICAP este rezultatul unui parteneriat între Centrul Român pentru Inovație în Dezvoltare Locala (CRIDL) ți Institutul Larta, localizat în Los Angeles, SUA. Programul este finanțat de Romanian-American Foundation (RAF) și implementat cu sprijinul GEA Strategy & Consulting.

RICAP construiețte pe expertiza acumulata timp de 20 de ani de Larta Institute prin susținerea a circa 3.500 de inovatori din 17 țari, precum și pe experiența membrilor CRIDL și GEA Strategy & Consulting în sprijinirea antrepenoriatului din România.

INFO

Mai multe detalii pe www.ricap.ro

www.facebook.com/ricapromania

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: