(ANULAT) “Rhythm of the Dance“ la Iasi

In perioada 12 – 19 februarie 2012, Compania Nationala de dansuri a Irlandei, “Rhythm of the Dance“, revine in Romania pentru a incinta publicul din marile orase ale tarii cu un spectacol incendiar, plin de culoare si ritm, realizat de celebra coregrafa Doireann Carney. Spectacolul din Iasi este programat pentru data de 17 februarie 2012, ora 19.30 la Sala Sindicatelor.

Rhythm of the Dance la Iasi
Ritmuri frenetice, coregrafie unica, tehnica uimitoare, mereu altfel, dar pastrind intacta traditia pasilor irlandezi, “Rhythm of the Dance” uimeste la fiecare reprezentare si reuseste sa te tine cu sufletul la gura inca de la intrarea in scena. Show-urile irlandezilor au reinventat divertismentul si au adus compania in topul celor mai populare si cautate din lume, o dovedeste numarul mare de fani, peste 4,5 milioane, care i-au urmarit in intreaga lume.

Este o productie spectaculoasa, care iti taie respiratia, o reala celebrare a Irlandei prin cintec, dans si poveste. Uzind de forme moderne de arta – sonorizare si lumini impresionante -, dans si muzica live, dar si de costume stralucitoare, show-ul Rhythm of the Dance aduce trecutul in prezent, pastrind traditia pasilor irlandezi, pe care ii prezinta in cel mai modern si inovator format. Rhythm of the Dance a ridicat, astfel, entertainment-ul irlandez la noi standarde, compania fiind cotata international ca una dintre cele mai populare si cautate din lume. Spectatorii vor fi impresionati, captivati si in cele din urma vei pluti alaturi de compania nationala de dansuri a Irlandei!“, a precizat Oana-Corina Ivanel, responsabil promovare eveniment.

Spectacolul de la Sala Palatului din Bucuresti, din data de 19 februarie 2012, va incheia turneul pe care Compania Nationala de Dansuri a Irlandei il desfasoara in 2012 in Romania.

Programul turneului “Rhythm of the Dance”:

Ploiesti
12 februarie 2012

Bucuresti
Opera Nationala
13 februarie 2012

Bacau
14 februarie 2012

Piatra Neamt
15 februarie 2012

Suceava
16 februarie 2012

Iasi
17 februarie 2012

Constanta
18 februarie 2012

Bucuresti
Sala Palatului
19 februarie 2012

Biletele pentru reprezentatia “Rhythm of the Dance” ce va avea loc in Iasi, la  Casa Sindicatelor pe 17 februarie 2012 sunt disponibile, in functie de categoria locurilor, la pretul de  75, 100, respectiv 150 de lei. Biletele se gasesc la secretariatul Casei de Cultura a Sindicatelor, la casa de bilete a Casei de Cultura a Studentilor si la Agentia Teatrala din Bulevardul Stefan cel Mare.

Spectacolul afost anulat din cauza conditiilor meteo. Persoanele care au cumparat bilete pot recupera banii  de la sediile institututiilor care au vindut biletele.

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: