Rezultate excelente pentru Romania la competitiile de dans sportiv

Podium Adult Latin Dance Fest WDSF International Open Bucharest

Weekend a fost bogat in evenimente sportive la nivel mondial, prilej pentru dansatorii romani  sa-si dovedeasca inca odata valoarea, infruntand-se in diferite competitii cu perechile importante din dansul sportiv mondial.

In primul rand, sambata, 31 octombrie, la Riga (Letonia), Romania a participat la Campionatul Mondial de 10 dansuri Under 21 cu doua perechi care au avut o evolutie excelenta. Intre cele 50 de perechi din toata lumea aspirante la titlul mondial, perechea noastra compusa din Mihai Paraschiv-Diandra Illes a luptat pana in finala unde a ocupat locul IV. Cealalta pereche din Romania, Alexandru Munteanu-Anne Bezusenco s-a oprit in semi-finala pe locul 11.

La Ankara, in Turcia, tot pe 31 octombrie, s-a desfasurat WDSF Open Ankara unde perechile noastre au ajuns in finale, reusind un loc 2 la Adult Latin prin Paul Moldovan-Cristina Tatar, locul 3 la Adult Standard pentru  perechea Evgeny Mushtukov-Andreea Sardarescu si un loc IV in finala de Standard pentru tineret, prin Adrian Barbu-Alexandra Albulescu.

Mai la vest, in Spania, pe 31 octombrie si 1 noiembrie s-a desfasurat WDSF Open Platja d’Aro , medalie de bronz pentru  perechea Alexandru Miculescu-Andra Pacurar,  la categoria Adult Latin.  La Adult Standard, perechea Evgeny Mushtukov-Andreea Sardarescu s-a clasat pe locul III.

WDSF Open Platja d’Aro , medalie de bronz Alexandru Miculescu-Andra Pacurar, la categoria Adu

Trebuie sa trecem in revista si competitia din Italia, WDSF International Open Pescara, desfasurata vineri, 30 octombrie, reuniune in care Romania si-a trecut in cont medaliile de bronz la Adult Latin prin perechea Serban Rotaru-Daniela Apatiei.

O competitie foarte puternica s-a desfasurat si la Bucuresti, Dance Fest WDSF International Open, concurs in care au intrat peste 600 de perechi din mai multe tari. Si la Dance Fest sportivi nostri au stralucit obtinand urmatoarele rezultate la cele mai importante categorii:

  • Locul 1  in finala de Adult Latin, perechea formata din Stefan Grigore-Laura Filipescu
  • Locul 1 Youth Standard Paul Rednic-Roxana Lucaciu au castigat medaliile de aur, iar perechea Adrian Berzerghianu-Bianca Tutuianu s-a clasat pe locul IV.
  • Finala  Adult Standard, Calin Rusnac-Andra Trasnea locul IV si Csanad Fodor-Reka Vaszi locul V
  • Finala  Youth Latin, Romania a ocupat locul IV prin perechea Vlad Donosa-Otilia Gologan.

Mai la vest, in Spania, pe 31 octombrie si 1 noiembrie s-a desfasurat WDSF Open Platja d’Aro , medalie de bronz pentru  perechea Alexandru Miculescu-Andra Pacurar,  la categoria Adult Latin, la Adult Standard perechea Evgeny Mushtukov-Andreea Sardarescu s-a clasat pe locul III.

INFO

www.dancesport.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: