REZIDENT EX si KEMPES la Iasi, Live!

Trupa REZIDENT EX va bucura iesenii cu muzică de calitate. Vineri, 1 noiembrie, REZIDENT EX va sustine un concert LIVE în Underground Pub. Evenimentul începe la ora 20.30, iar pretul unui bilet este de 30 de lei.

Concertul va fi anuntat si prin intermediul unei conferinte de presă, care va avea loc la Cărturesti Palas Mall, vineri, 1 noiembrie,  ora 13.00. Acolo, fanii sunt invitati la un dialog cu cei din trupă, iar presa este invitată pentru a afla noutătile din cadrul formatiei.

DESPRE

Unul din cele mai mediatizate evenimente din muzica românească a anului 2012 a fost, fără îndoială, aparitia grupului REZIDENT EX, avându-l în componentă pe nimeni altul decât OVIDIU IONCU KEMPES, solistul al cărui nume este sinonim cu perioada de aur a trupei Cargo.

REZIDENT EX respiră aerul si istoria rockului timisorean si a locurilor în care componentii acestui grup trăiesc astăzi: Adrian Popescu (chitară, inginer de sunet, absolvent S.A.E.) la Paris, Christian Podratzky (bass), la Berlin, Vali Potra (percutie),la Timisoara, Ovidiu Ioncu Kempes (voce), la Brisbane, Tavi Iepan (chitară) la Hamburg. Lor li se adaugă chitaristul german Matthias Lange, pe care Tavi Iepan l-a convins să vină să cânte în România. Chiar dacă muzicienii din componenta lui trăiesc în tări diferite si la distante mari unul fată de celălalt, ideea înfiintării acestui grup a prins contur deosebit de usor, iar înregistrările pentru primul album au început destul de repede. Prietenia dintre muzicieni si plăcerea de a cânta împreună acasă au fost determinante.

Anuntul legat de întoarcerea lui Kempes si supergrupul lui Tavi Iepan (cum a fost denumit încă de la început de presa de specialitate) a stârnit emotie, un val urias de interes si comentarii aprinse. Aparitia primului album intitulat Alpha si o nouă serie de concerte REZIDENT EX sunt asteptate cu un interes din ce în ce mai mare. Povestea de succes a brand-ului REZIDENT EX continuă si în 2013.

BILETE SI REZERVARI

Pretul unui bilet este 30 lei. Rezervari la tel. 0735 004001 (intre orele 18.00 – 21.00)

Partener oficial al evenimentului: Cărturesti Palas Mall

INFO

www.facebook.com/rezidentex.romania

EVENT: facebook.com/events

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: