Rezident Ex Live on Tour în mai multe orașe din România

rezident-ex-live-on-tour-arad-timisoara-iasi-bucuresti-targu-mures-craiova-brasov-afisVINE REZIDENT EX ÎN ORAŞUL TĂU

Fanii au ales oraşele în care se va desfăşura turneul REZIDENT EX – LIVE ON TOUR.

Datorită iniţiativei grupului Rezident Ex de a organiza un turneu naţional bazat pe cele mai multe solicitări venite din diverse localităţi, fanii muzicii rock din România au avut ocazia să-şi aleagă singuri oraşele în care vor cânta deja cunoscuţii şi îndrăgiţii brigadieri: Tavi, Kempes, Mathias – Matei, Cristi şi Vali.

Selecţia nu a fost uşoară, atît din cauza solicitărilor numeroase venite într-o perioadă relativ scurtă, cât şi din pricina dificultăţilor inerente de a găsi locaţii potrivite în oraşele selectate şi de a le „lega” într-o desfăşurare cursivă şi eficientă.

CONCERTE

  • 24 octombrie – Târgu Mureş, Jazz & Blues Club
  • 25 octombrie – Arad, Club Grand Boulevard
  • 26 octombrie – Timişoara, Casa Tineretului
  • 29 octombrie – Sibiu, Oldies Pub
  • 30 octombrie – Craiova, Club Play
  • 1 noiembrie – Iaşi, Underground Pub
  • 2 noiembrie – Buzău, Club No Limit
  • 7 noiembrie – Bucureşti, Silver Church
  • 8 noiembrie – Constanţa, Club Phoenix
  • 9 noiembrie – Braşov, Club Rockstadt

Desigur că nu s-au putut acoperi toate solicitările fanilor. Pentru acestea promitem că vom reveni. Au fost cerei pline de farmec, de afecţiune şi originalitate. Cum, în concepţia REZIDENT EX nimic nu rămâne nerăsplătit, fanii care au trimis asemenea solicitări vor avea parte chiar în timpul acestui turneu de mari surprize, chiar dacă nu se va cânta în oraşele lor.

În paralel va continua campanie de susţinere a mişcării rock şi de selecţie a trupelor şi soliştilor care vor cânta alături de REZIDENT EX în acest turneu. Îi rugăm pe cei interesaţi să consulte link – ul www.infomusic.ro/rezidentex.

Matthias Lange: Revin de fiecare dată cu mare drag în ţara dumneavoastră şi mă bucur de fiecare întalnire cu acest public atât de muzical şi plin de temperament. Am pregătit cu colegii mei câteva surprize pentru acest turneu şi sunt convins că au să vă placă.

Christi Podratzky: Mă bucur mult pentru acest turneu şi întâlnirea noastră cu fanii, care între timp sunt ca o familie pentru noi. Va fi un spectacol care-l recomand tuturor iubitorilor muzicii rock, vă îmbrăţişez şi vă aşteptăm.

Ovidiu Ioncu Kempes: Fiecare concert, pentru mine şi ceilalţi Rezidenţi este important şi-l trăim la maxim de fiecare dată pînă la epuizare. Mă bucur mult să mă reîntâlnesc cu fanii rock din toate generaţiile.

Tavi Iepan: În mod sigur vor fi concerte de mare intensitate cu piese deja consacrate şi piese în primă audiţie. Este o mare bucurie pentru noi să ne întâlnim cu publicul din ţară şi cu invitaţii speciali pe care-i vom avea. Nu rataţi. Vă asigur, nu veţi regreta.

Vali Potra, alias Vali Potter sau Contabilul Întunericului: Dragi consumatori rock, vă aştept la concertele noastre. Mă simt totuşi obligat să anunţ persoanele mai emotive că vor trai momente de mare „sensibilitate” şi le recomand să consume pentru relaxare ceai de tei sau câteva „shoturi” sau amândouă, cu jumătate de oră înainte de concert, de rest ne ocupăm noi… hocus pocus rockus.

INFO

rezidentex@gmail.com

Management/booking: Adrian Şimon, telefon: 0760 256 410

www.facebook.com/RezidentEx

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: