Rezervări online şi la Muzeul „Vasile Pogor” pentru Serile FILIT

rezervari-online

Intrarea la toate evenimentele din cadrul Festivalului Internaţional de Literatură şi Traducere Iaşi (FILIT), 26-30 octombrie 2016, este gratuită. Pentru cele 3 Seri FILIT, organizatorii apelează la sistemul rezervărilor online, pe site-ul www.filit-iasi.ro, în urma interesului mare manifestat de către  public.

Serile FILIT au loc  în Sala Mare a Teatrului Naţional „Vasile Alecsandri“ (27 octombrie) și în Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Mihai Eminescu” Iaşi (28 și 29 octombrie).  Programul complet poate fi vizualizat aici: www.filit-iasi.ro/program-2016/.

Locurile sunt limitate, iar accesul în săli se poate face doar urmând regulile de siguranţă ale instituţiilor, iar FILIT pune la dispoziţia celor interesaţi trei modalităţi diferite de a obţine locuri.

Rezervările online sunt disponibile de astăzi pe site-ul FILIT. Folosind formularele de rezervare puse la dispoziție pot fi rezervate cel mult patru locuri pe baza numelui, prenumelui, a e-mailului şi a unui număr de telefon. În urma verificării rezervării de către echipa festivalului, cei care au rezervat locuri online vor primi un e-mail de confirmare. FOARTE IMPORTANT: pentru a avea acces la evenimente, titularul unei rezervări confirmate este invitat la Muzeul „Vasile Pogor” pentru a ridica tichetele aferente rezervărilor începând de marți, 18 octombrie, ora 10:00, până marți, 25 octombrie, ora 13:00.

Un număr limitat de invitaţii va fi disponibil direct la Muzeul „Vasile Pogor”, zilnic, in intervalul orar 10-17:00.

De asemenea, în seara evenimentului, un număr limitat de locuri last minute va fi disponibil cu 30 de minute înaintea evenimentelor.

INFO

FILIT

www.filit-iasi.ro

www.facebook.com/filit.iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: