Rezerva bilete de avion de pe smartphone

Cu aplicatia Paravion powered by Vodafone, utilizatorii isi pot rezerva biletele de avion direct prin intermediul telefonului mobil. Pana pe 15 octombrie, clientii Vodafone beneficiaza de discounturi intre 15 si 40 de Euro pentru bilete de avion spre destinatii din Europa, Asia si Australia. Utilizatorii Vodafone vor primi notificari pe telefon in timp real cu cele mai recente oferte ale companiilor aeriene

De astazi(9 septembrie, n.a.), utilizatorii de smartphone-uri cu sistem de operare Android sau iOS isi pot rezerva si plati zborurile cu avionul direct prin intermediul telefonului mobil, cu noua aplicatie Paravion powered by Vodafone.

Promotional, pana in data de 15 octombrie, utilizatorii serviciilor Vodafone care isi rezerva un bilet de avion catre Europa prin intermediul aplicatiei primesc o reducere de 15 de Euro din costul zborului. Si destinatiile din Asia si Australia sunt disponibile cu o reducere de 40 Euro din pretul biletului.  Clientii Vodafone vor beneficia si de promotii si concursuri dedicate, cu premii in bilete de avion sau pachete de vacanta.

Aplicaţia pentru mobil Paravion ofera utilizatorilor acces direct catre destinatiile preferate la preturi avantajoase, fara intermediari si costuri suplimentare. Astfel, direct prin intermediul smartphone-ului, se pot rezerva si emite bilete de avion in cel mai scurt timp. Aplicatia ofera acces in timp real la ofertele companiilor aeriene din intreaga lume, dar si posibilitatea de a alege cele mai bune solutii de zbor. Rezervarea biletului de avion este gratuita, iar plata este efectuata in momentul in care utilizatorul decide sa achizitioneze biletul. Plata acestuia poate fi efectuata atat online, in aplicatie, prin intermediul cardului bancar, cat si offline.

Aplicatia Paravion powered by Vodafone a fost conceputa de catre Zitec, furnizorul de solutii web al Paravion.ro.  Paravion.ro este primul site de rezervari de bilete de avion 100% online si ofera servicii precum rezervari de bilete de avion, inchirieri auto si hotel. Site-ul dispune de un Call Center 24/24 si de solutii de siguranta dezvoltate de catre PayU. Anul acesta, Paravion.ro a lansat primul serviciu din Romania de notificare asupra zborului prin SMS.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, cu aproximativ 409 milioane de clienti, la 30 iunie 2013. Vodafone are divizii in 30 de tari de pe cinci continente si peste 50 de retele partenere in intreaga lume.

INFO

www.vodafone.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: