“Revizorul”, cu Horatiu Malaele si George Mihaita vine la Iasi

revizorul

Doi dintre cei mai iubiti actori de comedie, artistul-vrăjitor Horatiu Malaele si directorul Teatrului de Comedie Bucuresti, George Mihaita, aduc pe scena Teatrului National Vasile Alecsandri, celebra satira politica a lui Nikolai Gogol, “Revizorul”, luni, 8 decembrie 2014, ora 19:30.

Spectacolul de teatru, in regia lui Horatiu Malaele, a fost primit cu entuziasm atat de public, cat si de critici, pe toate scenele nationale si internationale pe care s-a jucat. Cele mai importante ziare britanice au elogiat spectacolul “Revizorul”, cu ocazia Festivalului International Fringe, din Edinburgh, laudand “inalta calitate profesionala si de un comic extraordinar al piesei”.

Maestru in arta actoriei, Horatiu Malaele demonstreaza cu “Revizorul” ca este un creator de mare valoare si ca regizor. Piesa uimeste printr-un umor dramatic, perfect construit si riguros urmarit pe tot parcursul sau. Primarul si apropiatii sai, administratori ai vietii publice, traiesc drama mediocrilor, starnind un ras amar publicului. Umorul e provocat pe muchie de cutit, pentru ca spectatorul face haz de necazul sau.

Luni, 8 decembrie, ora 19:30, la Teatrul National Vasile Alecsandri, asigurati-va ca petreceti o seara de exceptie impreuna cu mari actori ai scenei romanesti!

BILETE

Biletele se gasesc la Casa de Cultura a Studentilor si se pot achizitiona la pretul de 100 si 120 de lei (in functie de locul pe care il alegeti in sala). Rezervari bilete pentru spectacole la  telefon: 0749 052 323.

INFO

Teatrul de Comedie, Bucuresti

PE ACEEASI TEMA:

Spectacolul „Colivia”, la Teatrul Național Iași

”Bani din cer”, in regia lui Horatiu Malaele

Spectacolul de teatru ”Memoria apei”

“ANA DE HÂRTIE”, un spectacol de Crista Bilciu, la Teatrul National

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Conversații cu Regele Mihai – lansare de carte

Concert SPAM – ”Cântecele care ne-au făcut”

EXPOZIȚIE DE PICTURĂ ,,TAINA LUMINII” – DORU CERNEA

„Datini și obiceiuri de iarnă. Măști de Anul Nou”

Scrie un comentariu: