“Revizorul”, cu Horatiu Malaele si George Mihaita vine la Iasi

revizorul

Doi dintre cei mai iubiti actori de comedie, artistul-vrăjitor Horatiu Malaele si directorul Teatrului de Comedie Bucuresti, George Mihaita, aduc pe scena Teatrului National Vasile Alecsandri, celebra satira politica a lui Nikolai Gogol, “Revizorul”, luni, 8 decembrie 2014, ora 19:30.

Spectacolul de teatru, in regia lui Horatiu Malaele, a fost primit cu entuziasm atat de public, cat si de critici, pe toate scenele nationale si internationale pe care s-a jucat. Cele mai importante ziare britanice au elogiat spectacolul “Revizorul”, cu ocazia Festivalului International Fringe, din Edinburgh, laudand “inalta calitate profesionala si de un comic extraordinar al piesei”.

Maestru in arta actoriei, Horatiu Malaele demonstreaza cu “Revizorul” ca este un creator de mare valoare si ca regizor. Piesa uimeste printr-un umor dramatic, perfect construit si riguros urmarit pe tot parcursul sau. Primarul si apropiatii sai, administratori ai vietii publice, traiesc drama mediocrilor, starnind un ras amar publicului. Umorul e provocat pe muchie de cutit, pentru ca spectatorul face haz de necazul sau.

Luni, 8 decembrie, ora 19:30, la Teatrul National Vasile Alecsandri, asigurati-va ca petreceti o seara de exceptie impreuna cu mari actori ai scenei romanesti!

BILETE

Biletele se gasesc la Casa de Cultura a Studentilor si se pot achizitiona la pretul de 100 si 120 de lei (in functie de locul pe care il alegeti in sala). Rezervari bilete pentru spectacole la  telefon: 0749 052 323.

INFO

Teatrul de Comedie, Bucuresti

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: