Revista de cultură contemporană TIMPUL lansează platforma web www.revistatimpul.ro

lansare-timpul-site-web

Luni, 16 martie, revista de cultură contemporană TIMPUL lansează platforma web a revistei: www.revistatimpul.ro. Evenimentul marchează împlinirea a 139 de ani de la fondarea acestei publicații cu valoare istorică și este găzduit de Librarium Palas, începând cu ora 18:00, într-un cadru special, în care va fi prezentată viziunea editorială exclusiv online a revistei.

Invitații speciali ai evenimentului: Daniel Șandru (directorul revistei TIMPUL), George Bondor (editor coordonator al paginilor de Filosofie din TIMPUL), Sorin Bocancea (editor coordonator al paginilor de dezbatere politică POLIS din TIMPUL); prezintă: Andrei Giurgia (editor coordinator & marketing TIMPUL).

Platforma web a revistei TIMPUL va conține rubrici de actualitate culturală, evenimente, recomandări de carte, film și teatru. De asemenea, TIMPUL va susține blogurile pe care vor semna articole colaboratorii și editorii coordonatori ai paginilor publicației; totodată, va fi pusă la dispoziția cititorilor, arhiva edițiilor precedente ale publicației.

Printre primele articole ale platformei ce va fi lansată pe 16 martie se numără și o relatare privind  Festivalul de Internațional de Film de la Berlin, semnată de criticul de film Irina Margareta Nistor.

Din redacția online a revistei de cultură contemporană TIMPUL fac parte și tineri din Asociația Studenților Jurnaliști din Iași, care vor fi și primii participanți ai Școlii de Presă TIMPUL, coordonată de directorul revistei TIMPUL, Prof.univ.dr. Daniel Șandru.

INFO

www.revistatimpul.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: