Revista Comics nr. 11 / Margelatu a devenit erou de banda desenata

Revista Comics 11
Revista COMICS nr. 11 aduce un tribut in benzi desenate unui personaj din vremuri apuse dar nu uitate. Indragitul Margelatu, interpretat pe marele ecran de inegalabilul Florin Piersic, prinde pentru prima data viata sub forma de benzi desenate, intr-un episod inspirat din filmul “Drumul Oaselor”.

Lansarea revistei, impreuna cu o expozitie din aceasta editie vor avea loc sambata 25 august ora 19:30 la Galeria Saint Ink din centrul istoric (Bucuresti, str. Doamnei nr.3). Tot sambata de la ora 16:00 va avea loc aici un atelier de benzi desenate iar de la ora 18:00 un atelier de animatie, detalii pe blog.

Autorii care au contribuit la realizarea acestei editii sunt: Andrei Puica, Alin Ivan, Cristina Pecherle, Cristinel Zaharie, Costel BD, Costin Patru si Virgil Susnea,  Ionut Popescu, Maria Surducan, Mihai Ionescu, Neli Morut, Octav Ungureanu, Raludra si Diana Sabau, Tiberiu Capsali, Valentin Sava, Xenia Pamfil, 2EFS .

Pentru prima data Revista COMICS publica in paginile ei si 2 autori straini, e vorba de fratii Emilian si Stanimir Valev din Bulgaria.

Revista poate fi citita integral si gratuit pe www.revistacomics.ro. Varianta tiparita a revistei, cat si multe alte albume si romane grafice romanesti, pot fi comandate de AICI.

INFO

www.revistacomics.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Educatia prin tehnologie – Code School Clubs

Iași, Bistrița, Brașov și Roman – în competiția pentru titlul Capitala Tineretului din România

Let`s Do It, Romania! premiază cei mai implicați voluntari pentru realizarea Hărții Deșeurilor

EXPOZIȚIE DE PICTURĂ – ,,CARUSEL” – SILVIA ANTON

Scrie un comentariu: