Revelionul 2012 la Iasi – concert si foc de artificii (VIDEO)

Revelion 2012 la Iasi

Focul de artificii a bucurat mii de ieseni, prezenti in fata Palatului Culturii.

Noaptea de Anul Nou parea compromisa de ceata densa ce a invaluit orasul. Insa, ca printr-o minune, picla s-a ridicat in jurul orei 23, astfel ca traditionalele focuri de artificii au putut fi admirate in toata splendoarea lor. Pina la focul de artificii urcasera pe scena Iulian Canaf, micuta Alexia Urtoi, Arsenie, Etno, Dj Sava si Andreea, Deep Central si DJ George Punk.

Focul de artificii a adus un sfert de ora de extaz pentru cei aproximativ 7-8000 de ieseni strinsi in fata Palatului Culturii. Petrecerea a continuat cu recitalul celor de la DJ Project si Adela Popescu, iar, ca un facut, in jurul orei 1 ceata s-a instalat din nou peste oras.

In cele 17 minute, cit a durat focul de artificii, iesenii au auzit melodii precum cea a lui Hans Zimmer de pe coloana sonora a filmului Madagascar, Goran Bregovic cu „Tale VII”, coloana sonora a filmului Avatar sau Traviata lui Verdi. Melodia „Here I Am” a celor de la Scorpions, o melodie din coloana sonora a „Piratilor din Caraibe” si Uvertura 1812 a lui Piotr Ilici Ceaikovski au completat lista de melodii care s-au auzit pe parcursul focului de artificii. Artificiile au fost lansate din sase puncte instalate intre Palatul Culturii si scena pregatita pentru concert.

Iulian Canaf – What a wonderful world

Spectacolul iesean al artificiilor in noaptea de Revelion

Artificii Revelion 2012 Iasi

Trecerea in 2012 – Revelion in strada Iasi

https://www.youtube.com/watch?v=xSE0jENpUBc

Revelion 2012 în Iaşi

Revelion 2011-2012 Iasi: focurile de artificii

https://www.youtube.com/watch?v=MXEhLIAY7Uk

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: ,

Scrie un comentariu: