Revelion Romanesc 2018 la Hanu Ancutei

Sărbătorește Anul Nou într-un mod autentic românesc la masa Ancuței, Oferta de revelion include un program artistic și tradiții și specialități.

Program artistic il are ca invitat special pe  Silviu Biris.  Silviu Biriș (n. 6 octombrie 1973, București) este un actor român, nepot al binecunoscutei interprete de muzică populară, Veta Biriș. S-a făcut remarcat și ca un bun cântăreț, interpretând melodii cunoscute precum „Vrei să ne’ntâlnim sâmbătă seara?” și „Hai coșar, coșar”, cântece din repertoriul unor artiști renumiți ca Gică Petrescu, Ștefan Bănică sau Dorel Livianu.

A absolvit în anul 1997 cursurile Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică din București, secția Actorie, la clasa profesorului Ion Cojar. Din 1997 este angajat al Teatrului Național I.L.Caragiale din București. Este bun prieten cu poetul constănțean Eduard Zalle cu care și colaborează în plan artistic. Semneaza în calitate de interpret albumul “Bucureștiul meu iubit”,ce conține unele dintre cele mai frumoase melodii românești scrise vreodată,album ce se bucură de un real succes.

Alaturi de acesta va evolua in fata petrecaretilor formația Class Iași. Soliste: Claudia Kogălniceanu si Zână Roman.

Din meniul de petrecere nu vor lipsi traditiile romanesti si specialitatile pe care numai la Hanu Ancutei le poti gasi:  Meniu boieresc românesc; Dansuri populare; Floricica de la munte; Obiceiuri de Anul Nou; Muzică de dans.
Focuri de artificii si o Tombolă cu premii mari completeaza oferta de distractie pentru revelion.

REZERVARE

Prețul este de doar 395 / lei persoană. Pentru confirmarea rezervărilor sunteti rugati să faceți plata în contul bancar și să trimiteți confirmarea la adresa: office@hanu-ancutei.ro. SC TUROAG SA, CIF: RO2055843; Cod IBAN: RO95BUCU1911210715080RON; Banca: Alpha Bank Roman.

INFO

Hanu Ancutei

www.hanu-ancutei.ro

www.facebook.com/turoag.hanu.ancutei

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: