Revelion online marca Arhiva TVR – ”Maratonul bunei dispozitii”

Pe 31 decembrie, 12 episoade memorabile, cu cei mai mari actori români ai tuturor timpurilor, pot fi vizionate online.

Cine îsi aminteste cu nostalgie de noptile dintre ani, petrecute în fata televizorului, în compania unor personalităti dragi ale scenei românesti? De atunci, prea multi au plecat, din păcate, dintre noi… dar ne-a ramas mostenirea lor artistică: o colectie impresionantă de emisiuni de divertisment, de care s-au bucurat si încă se vor mai bucura generatii întregi.

Pentru 31 decembrie 2013, Arhiva TVR pregăteste Maratonul bunei dispozitii: 57 de ani în 12 episoade interactive, cu însemnătate specială la final de an – un eveniment dedicat tuturor celor cărora le este dor de farmecul noptilor dintre ani, asa cum erau odinioară, când nu aveam televizoare cu ecran plat, dar programele de divertisment ne bucurau sufletul.

Arhiva TVR îsi propune, astfel, să readucă în prim-plan spectacolele de dans si muzică, precum si scheciurile marilor actori de ieri, pentru a fi descoperite si apreciate si de către generatiile de azi. Dem Rădulescu, Alexandru Arsinel, Stela Popescu, Amza Pellea, Aura Urziceanu, Corina Chiriac, Octavian Cotescu, Toma Caragiu, Dan Tufaru – iată doar câteva dintre numele marilor artisti care ne înseninau odinioară vietile.

Internautii au astfel ocazia de a parcurge cei 57 de ani de televiziune, comprimati într-o serie de materiale memorabile, ce pot fi urmărite pe 31 decembrie, pe pagina de facebook a Arhivei TVR si pe canalul de YouTube dedicat.

INFO

www.facebook.com/ArhivaTVRonline

www.youtube.com/ArhivaTVRonline

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: