Revelion la Cafenea

Sunt insula mereu însorită din centrul orașului, așa că s-au înconjurat de palmieri, bambus, măști tribale și bărci autentice ca să intrati total în vibrația Thailandei.

Cafeneaua Piața Unirii s-a încărcat cu esențe, mirodenii și condimente colorate ca să organizeze cea mai intensă petrecere de Revelion! Când ajungi aici, trebuie doar să decizi: vrei o escapadă romantică sau o aventură exotică?

One way ticket: THAILAND!

Ai ALL INCLUSIVE la gastronomie esquisite cu puternice accente exotice și băuturi fine, adică free (beach) bar, ca la mama thailandezilor acasă. Gustă din miezul paradisului exotic delicatese din categoria nelipsitului sushi și a fructelor de mare, foie gras, preparate ce au la bază mușchiul de vită, gătite după rețete reinterpretate de Chef Vitalie, dar și deserturi care de care mai delicioase și variate.

Un vibe pozitiv e foarte puțin spus, e atmosfera ideală ca să-ți propui obiective mărețe și să te convingi că va fi anul tău! Dansează până la primul răsărit din 2019!

Free bar all night! Oferta  de băuturi: Whisk(e)y – Jack Daniel’s, J&B; Vodka – Finlandia, Smirnoff
Rum – Captain Morgan Gold; Gin, Tequila; Jaggermeister; Aperol; Wine – Cotnari (Colocviu, Domenii), Budurească. ; Prosecco; Beer – Heineken, Desperados; Soft drinks, coffee, etc.

REZERVARE

Informații și rezervări: 0743 663 903. Rezervă-ți vacanța de vis! Regular Ticket: 200 de lei FIRST CLASS Ticket: 250 de lei

INFO

Cafeneaua Piata Unirii

Adresa: Piata Unirii 6, Iasi

FB: www.facebook.com/cafeneauapiataunirii

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: