Revelion la BISTRO

Bistro Piața Unirii îți propune o alternativă de petrecere a revelionului, mai liniștită, într-un mediu relaxant, apropiat de natură. La trecerea dintre ani, îți oferim o experiență unică, dar și posibilitatea de a coborî în pub, unde distracția va atinge cote maxime!

Petrecem și ne bucurăm împreună de preparatele gustoase gătite de Chef Vitalie, de la cele mai exotice la cele mai sofisticate, dar și de minunatele deserturi pregătite de noua noastră colegă, venită tocmai din Dubai. Îți oferim un meniu diversificat, din care nu vor lipsi bine cunoscutul nostru sushi, foie gras, frigărui exotice, caracatiță, creveți, calamari, platouri cu brânzeturi, narghilea in fruct și alte surprize.

Oferta noastră: 330 lei. Include open bar, food buffet și voie bună garantată.
Pentru grupuri mai mari de 10 persoane, oferim 10% discount.

OPEN BAR:  Whisk(e)y – Jack Daniel’s, Johnnie Walker Blenders’ Batch, Bulleit; Vodka – Finlandia, Ketel One; Rum – Bacardi Oakheart; Gin – Gordon’s; Tequila – Jose Cuervo ; Jaggermeister; Aperol; Wine – Budurească, Barton & Guestier, Davino ; Prosecco ; Beer – Heineken, Desperados; Soft drink

REZERVARE

RSVP: 0755 703 134 / 0742 556 626. Pret: 330 lei. Include open bar, food buffet și voie bună garantată. Pentru grupuri mai mari de 10 persoane, se ofera 10% discount.

INFO

Bistro Piata Unirii

Piata Unirii 6, Iasi

www.facebook.com/bistropiataunirii

PE ACEEASI TEMA:

Uratori, artificii si sampanie la Hunter’s Pub

Tango Revelion 2018

Atmosfera incendiara @Beer Hub Bergenbier

Party with attitude

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Concert-lecție la Palat: Concert de flaut și marimbă

Dublă lansare de carte a poetului Petru Burlacu

Modă inspirată de arta lui Constantin Brâncuși. Colecțiile Alina Gurguță și Ellida Toma, la Varșovia

Program Cinema Ateneu: 26 martie-1 aprilie 2018

Scrie un comentariu: