Revelion in stilul cosmopolitului New York

Congress-Hall-Palas

Congress Hall, din ansamblul urbanistic Palas, îi invită pe toţi ieşenii şi nu numai să petreacă un Revelion de poveste în atmosfera cosmopolită a oraşului New York. În cadrul elegant al Atriumului Palas Mall, invitaţii vor avea ocazia unică de a sărbători trecerea dintre ani ca în Times Square, cel mai vizitat obiectiv turistic din lume, şi de a cânta la miezul nopţii hitul „New York, New York!”.

Spiritul efervescent al „oraşului care nu doarme niciodată”, decoruri inspirate din peisajul urban avangardist care îl defineşte, specialităţi culinare internaţionale şi momente artistice captivante sunt doar o parte dintre elementele unei petreceri de Revelion de neuitat. Congress Hall va oferi petrecăreţilor pasaje veritabile din atmosfera inconfundabilă a celei mai stilate metropole din lume.

Invitaţia la dans va veni pe melodiile care au făcut înconjurul lumii şi care au rămas repere ale muzicii din Statele Unite ale Americii. Programul include nenumărate surprize, într-un spectacol ca pe Broadway: momente de jazz, muzică live, animatori, statui vivante, explozie de confetti şi tombolă cu premii tematice.

Pentru cei puşi pe distracţie, tombola care marchează Anul Nou va aduce premii de răsfăţ: un iPhone 6, un week-end pentru două persoane „La Conac în Bucovina” şi un abonament pentru trei luni la Club Moving.

Eleganţa unei petreceri speciale se remarcă şi în meniul de Revelion. Congress Hall propune preparate sofisticate şi gustări rafinate, din gastronomia internaţională.

BILETE SI REZERVARI

Un bilet la petrecerea de Revelion Congress Hall Palas este în valoare de 340 de lei, iar grupurile mai mari de zece membri vor beneficia de un discount, preţul fiind de 320 de lei/persoană. Informaţii suplimentare şi rezervări se pot obţine la telefon 0742 298 101.

INFO

Congress Hall

Strada Palas nr. 7A Iasi, Romania

www.congreshall.ro

www.palasmall.ro/congresshall

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: