Revelion 2015 in strada, la Iasi

revelion-2015-iasi

Ieşenii sunt invitaţi în noaptea dintre ani la cinci ore de concert în stradă. Spectacolul va începe la ora 20.00, urmând să se încheie în jurul orei 1.30. Anul nou va fi întâmpinat cu 20 de minute de artificii, fiind prevăzute 8.000 de lovituri din toate clasele. Sonorizarea va atinge 100.000 W.

Partea muzicala va fi asigurată de Direcţia 5, Andreea Bănică, Puya, CRBL, Maxim şi Shift.

Din­tre formaţiile ieşene, am stabilit să participe Roşu şi Negru, dar suntem deschişi la orice altă propu­nere. Aşteptăm ca în zilele urmă­toare formaţiile interesate să participe la concertul de Revelion să ia legătura cu Primăria“, a declarat primarul Gheorghe Nichita.

Scena din faţa Palatului Culturii va avea 14 metri lungime şi 10 metri lăţime, sonorizarea urmând să atingă 100.000 W. Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Poliţia Locală va lucra la întreaga capacitate pentru asigurarea ordinii publice, fiind mobilizaţi peste 200 de agenţi. Desfăşurarea concertului din Piaţa Palatului va fi supravegheată de 40 de agenţi. Poliţiştii locali vor participa şi la patrule în cartiere, împreună cu poliţiştii naţionali.

Vreau să transmit ieşenilor gândul meu bun, să le spun că sunt mul­ţumit că împreună cu ei putem reconstrui oraşul, pentru a-l face mai plăcut şi mai frumos. Tot ceea ce facem împreună cu ieşenii este spre binele tuturor. Ca să fac re­ferire la cuvintele lui Isus, «ajun­gă-i zilei răutatea ei». Să ne întoarcem la matca noastră de bunătate“, a transmis primarul ieşenilor, cu ocazia Crăciunului.

Sursa: Ziarul de Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: