Reuniunea anuala a oftalmologilor, 23-25 mai 2013

Reuniunea Anuală a Oftalmologilor a fost fondată de către Prof. P. Vancea, alături de Prof. Dr. Paul Cernea, Dr. Alexandru Radian si Dr. Marius Micsa în urmă cu 66 de ani. Primele 31 de editii s-au desfăsurat la Piatra Neamt, din 1995 evenimentul mutandu-se la Iasi. Ne face o deosebită plăcere să anuntăm că, în perioada 23- 25 mai 2013, Reuniunea Anuală a Oftalmologilor vine cu cea de-a 49-a editie la Iasi, la Centrul de Conferinte Providenta.

Reuniunea Anuală a Oftalmologilor cu participare internatională a devenit de-a lungul timpului un eveniment traditional, de referintă între manifestările stiintifice medicale si, cu atât mai mult, cele oftalmologice. RAO este un prilej deosebit de a aborda teme legate de ultimele noutăti oftalmologice si de a interactiona cu diversi specialisti, conferinta ajungând si până la 600 de participanti.

Mult asteptata întâlnire va fi prilejul deosebit de a aborda teme legate de ultimele noutăti oftalmologice si de a participa la prezentarea lucrărilor, alături de peste 400 de medici oftalmologi din întreaga tară. Reuniunea Anuală a Oftalmologilor continuă traditia si de această dată la Iasi. Joi, 23 mai se dă startul Conferinţei, cocktail-ul de primire desfăsurându-se la Hotel Unirea. Lucrările conferinţei continuă până sâmbătă, 25 mai 2013, fiind programate lucrări şi networking cu specialişti din România şi străinătate.

Conferinta este organizată de Clinica I de Oftalmologie, în parteneriat cu Universitatea de Medicină si Farmacie Grigore T. Popa – Iasi, avându-i coordonatori principali pe dr. Dorin Chiseliţă si conf. dr. Camelia Bogdănici.

PLANUL EVENIMENTULUI

INFO

CENTRUL PROVIDENTA

Adresa: Şos. Nicolina, nr. 115 bis,

Iaşi. Cod Postal 700671

Telefon. 0232 235 691, 235 692, 276 077

Fax: 0232 213 034

 

raoiasi.ro/

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: