Reuniunea anuala a oftalmologilor, 23-25 mai 2013

Reuniunea Anuală a Oftalmologilor a fost fondată de către Prof. P. Vancea, alături de Prof. Dr. Paul Cernea, Dr. Alexandru Radian si Dr. Marius Micsa în urmă cu 66 de ani. Primele 31 de editii s-au desfăsurat la Piatra Neamt, din 1995 evenimentul mutandu-se la Iasi. Ne face o deosebită plăcere să anuntăm că, în perioada 23- 25 mai 2013, Reuniunea Anuală a Oftalmologilor vine cu cea de-a 49-a editie la Iasi, la Centrul de Conferinte Providenta.

Reuniunea Anuală a Oftalmologilor cu participare internatională a devenit de-a lungul timpului un eveniment traditional, de referintă între manifestările stiintifice medicale si, cu atât mai mult, cele oftalmologice. RAO este un prilej deosebit de a aborda teme legate de ultimele noutăti oftalmologice si de a interactiona cu diversi specialisti, conferinta ajungând si până la 600 de participanti.

Mult asteptata întâlnire va fi prilejul deosebit de a aborda teme legate de ultimele noutăti oftalmologice si de a participa la prezentarea lucrărilor, alături de peste 400 de medici oftalmologi din întreaga tară. Reuniunea Anuală a Oftalmologilor continuă traditia si de această dată la Iasi. Joi, 23 mai se dă startul Conferinţei, cocktail-ul de primire desfăsurându-se la Hotel Unirea. Lucrările conferinţei continuă până sâmbătă, 25 mai 2013, fiind programate lucrări şi networking cu specialişti din România şi străinătate.

Conferinta este organizată de Clinica I de Oftalmologie, în parteneriat cu Universitatea de Medicină si Farmacie Grigore T. Popa – Iasi, avându-i coordonatori principali pe dr. Dorin Chiseliţă si conf. dr. Camelia Bogdănici.

PLANUL EVENIMENTULUI

INFO

CENTRUL PROVIDENTA

Adresa: Şos. Nicolina, nr. 115 bis,

Iaşi. Cod Postal 700671

Telefon. 0232 235 691, 235 692, 276 077

Fax: 0232 213 034

 

raoiasi.ro/

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Bucurie in Palatul Copiilor Iasi

Recrutori din toată Europa la târgul de joburi Careers in White din Iași

Recital de pian Andreas Iliuță

Concert JASSY JAZZ ORCHESTRA la Palatul Culturii

Scrie un comentariu: