Reuniune Anuala a Oftalmologilor, Iasi, 24-26 mai 2012

In perioada 24 – 26 mai 2012 la Iasi, la Centrul Providenta, se va organiza Reuniunea Anuala a Oftalmologilor – cu participare internationala – Editia XLVIII.

Oftalmologie Iasi
Reuniunea Anuala a Oftalmologilor a devenit de-a lungul timpului un eveniment traditional, de referinta intre manifestarile stiintifice medicale si cu atit mai mult, cele oftalmologice. La fel ca si la editiile precedente, manifestarea va constitui un prilej deosebit de a aborda teme legate de ultimele noutati in oftalmologie.
Informatii si detalii legate de programul evenimentului, comitetul de organizare, modalitatea de inregistrare participanti, modalitatea de trimitere a lucrarilor prezentate (pentru autori), taxele de participare, servicii de cazare, sponsori si expozanti le puteti gasi pe site-ul evenimentului: http://www.raoiasi.ro/ro/.

TAXA DE PARTICIPARE

Taxele de participare pentru cei care se vor inscrie inainte de 15 aprilie vor fi: pentru medicii primari si medicii specialisti – 300 lei; pentru medicii rezidenti 150 lei; pentru asistentii medicali- 100 lei.

Cei care se vor inscrie dupa 15 aprilie vor plati o taxa unica de 450 lei.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Scrie un comentariu: