Retro Parada Toamnei are loc la Iasi pe 18 octombrie

Retromobil Club Romania organizeaza Retro Parada Toamnei, ultimul eveniment din acest an dedicat vehiculelor istorice, in 23 de orase. In 20 dintre acestea evenimentul este programat sambata, 11 octombrie, exceptie facand: Iasi (18 OCT), Craiova (12 OCT) , Odorheiu Secuiesc (12 OCT) si Targu Mures (10/11 OCT). Iesenii au amanat evenimentul cu o saptamana pentru a evita suprapunerea cu ceremoniile ocazionate de Sf. Parascheva. 

F1

La eveniment si-au anuntat participarea peste 650 de vehicule istorice, un record de participare. La Bucuresti expozitia este organizata intr-o noua locatie, Parcul Lumea Copiilor (Palatul Copiilor – schema de acces atasata), cu sprijinul Primariei Sector 4.

La Timisoara evenimentul va avea si in acest an un caracter international fiind invitati colectionari din Serbia si Ungaria. La Targu Mures expozitia se va desfasura pe durata a doua zile in cea de-a treia fiind programat un raliu de regularitate cu finish-ul la Odorheiu Secuiesc.

La Ploiesti si Craiova vor putea fi admirate si camioane. La Sibiu evenimentul este inclus in Sibiu Rally Challenge. Evenimentul va fi organizat in premiera in orasele Bacau, Caciulata, Odorheiu Secuiesc si Vaslui.

F2

Sunteti asteptati alaturi de membrii Retromobil Club Romania la Retro Parada Toamnei! Lista locatiilor, data si orarul de desfasurare sunt prezentate AICI.

INFO

Retromobil Club Romania

www.retromobil.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: