Retro Bazar la Casa Pogor, 13-14 iulie

Pornind de la ideea ca lucrurile frumoase pe care nu le mai folosim merita sa isi continue existenta, sambata, 13 iulie si duminica, 14 iulie, intre orele 12-20 va asteptam in Parcul Lecturii de la Casa Pogor cu haine, lucruri dragi de acasa, accesorii si alte obiecte scoase din sertarele demult uitate.

Aflat la a 8-a editie, Retro Bazar a reusit sa reuneasca pana acum peste 1000 de colectionari cu obiecte care mai de care mai fistichii. Si la aceasta editie se asteapta cateva sute de ieseni care sa caute obiecte cu o poveste in spate.
Pentru o atmosfera cat mai primitoare, membrii Slow Food Iasi vor pregati gustari locale de sezon si bauturi savuroase.

Daca doriti sa iesiti la o plimbare, va primim cu drag mai ales ca, in acelasi weekend, si in acelasi parc,  Muzeul Literaturii Romane Iasi va lansa si o biblioteca in aer liber pentru care puteti dona carti sau de unde puteti lua cu imprumut. Orice chef de frumos ati avea, veniti si stati pe o paturica, in timp ce ascultati muzica si cu siguranta veti intalni oameni buni, cu ganduri asemanatoare.

Evenimentul Retro Bazar isi doreste sa atraga atentia asupra multitudinii de forme de reutilizare si reciclare pe care le avem la dispozitie, ca alternativa la tendintele actuale de consum. Cu siguranta toti avem cel putin un lucru prin casa pe care nu il mai folosim si care si-ar putea gasi stapanul sau o noua utilizare la Retro Bazar. Lucrurile nevandute vor fi donate Asociatiei Mai Bine, implicata in proiecte sociale in comunitatea locala. Misiunea membrilor Mai Bine este de a contribui la dezvoltarea durabila a comunitaţii locale prin implementarea de proiecte in trei directii importante: mediul natural, mediul social şi mediul economic.

Spor la scotoceala sa aveti!

INFO

Mai multe informatii despre program, precum si fotografii de la fata locului veti putea gasi pe pagina de Facebook a evenimentului https://www.facebook.com/events/484854234926296

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: