”Retetele lui Nicolai”, blogul juratului Top Chef a implinit un an

Anul trecut, de sărbătoarea românească a dragostei, Nicolai Tand a lansat “Retetele lui Nicolai”,  blogul personal de cooking. Pe lângă un blog cu retete delicioase, care se prepară numaidecât si cu bani putini, juratul Top Chef a dorit să îi convingă pe toti că ingredientul secret este într-adevăr dragostea.

Pasiunea lui Nicolai pentru arta culinară nu mai este un secret si nimeni nu pune sub semnul întrebării implicarea juratului în domeniul gastronomic. Ambitia maramuresanului a fost de a-i convinge pe toti românii să aleagă preparate delicioase, gustoase, sănătoase, iar acest lucru este foarte usor de făcut. Să gătesti nu este greu, poate fi, de fapt, un mijloc de socializare sau de exprimare a aprecierii pentru cei din jur.

Anul trecut, am lansat acest blog si, nu vă ascund, am fost emotionat si m-am gândit care va fi reactia voastra! Amu, vă multumesc tare! A fost un an atât de fain si ati fost alături de mine si m-ati sustinut în tot ceea ce am făcut! Vă Multumesc!”,  a scris Nicolai pe blogul său. În primul an de viată, blogul lui Nicolai a adunat peste o sută de mii de unici si peste jumatate de milion de vizualizări.

Cei ce vor alege să viziteze blogul vor găsi retete cu care îsi vor răsfăta simturile: pui cu mazare la cuptor, pene cu somon, lapte de pasăre, dar si asocieri mai năstrusnici precum compot de rosii cherry cu banane.

INFO

www.reteteleluinicolai.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: