Restaurant Casa Vanatorului

restaurant casa vanatorului _revelion 2013

Restaurantul CASA VANATORULUI, situat in Parcul Expozitiei – Copou,  te asteapta in cele doua saloane ale localului. In Salonul Elegant, cu o capacitate de 200 de locuri, atmosfera va fi intretinuta de catre formatia Leonard Melody iar in Salonul Rustic, cu o capacitate de 100 locuri, muzica va fi pe toate gusturile, asigurata de un DJ.

SALON ELEGANT

Meniul serii va contine gustari reci si calde fiind urmate de felul principal plus desert. Restaurantul Casa Vanatorului va servi petrecaretilor: rulada de muschi de porc cu branza de capra, ierburi aromatice si rosii chery, buseuri cu caracatita, andive cu pasta bicolora, terina de gaina cu mantie de aceto balsamic dar si terina de mozzarela cu struguri. Gustarea calda va consta in lup de mare cu sos de sampanie si orez salbatic, iar felul principal este compus din pulpa impanata la cuptor, cu cartofi americani si muraturi asortate. Tortul de ciocolata si prajiturile sunt ingredientele perfecte pentru a indulci seara.

PRET

250 lei – fara bautura

260 lei – open bar: apa + suc + cafea

265 lei – open bar: apa + suc + cafea + vin

285 lei – open bar: apa + suc + cafea + vin + wiskey

SALON RUSTIC

Cei care vor opta pentru a petrece Revelionul in Salonul Rustic se vor putea bucura de muzica pe toate gusturile. In pauzele dintre gustarea rece, felul principal si desert, DJ-ul va anima atmosfera cu muzica pe care chiar invitatii o pot alege.

Meniul serii este acelasi ca si la Salonul Elegant, exceptand gustarea calda.

PRET

150 lei – fara bautura

160 lei – open bar: apa + suc + cafea

165 lei – open bar: apa + suc + cafea + vin

185 lei – open bar: apa + suc + cafea + vin + wiskey

INFO

Restaurant Casa Vanatorului

Telefon: 0748.200.800 / 0756.032.550

www.casavanatoruluiiasi.ro

www.facebook.com/Restaurant-Casa-Vanatorului

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Revelion la Cafenea

Western Style @Legend

Meniuri apetisante si muzica buna @Bellaria Hotel

This party is for you @Tribeca

Scrie un comentariu: