Restaurantul POPAS PACURARI, care se va inaugura chiar in seara de Revelion, te intampina cu formatia Alternativ. De pe mesele imbelsugate nu vor lipsi gustarile reci, gustarile calde, felul principal si desertul.
MENIU
Meniul serii va cuprinde delicatese precum: rulada de curcan cu branza de capra si rucola, oua de prepelita in aspie si carne de curcan, cosulet cu somon si branzeturi, rulou prosciuto cu pere, mure, ardei gras si branza de capra.
Drobul de pasare, cotletul de porc cu ciuperci si bacon gratinat vor intregi meniul, iar felul principal va consta in rulada din ceafa de porc, cotlet de miel cu spanac gratinat si varza calita. Prajiturile si tortul de ciocolata cu piersici si inghetata va vor indulci la rascrucea dintre ani.
Nu uitati ca sampania, artificiile, uratorii si programul artistic surpriza vor fi din partea casei.
Daca nu va puteti lasa prichindeii acasa, cei mici vor beneficia de un meniu special, la jumatate de pret fata de cel ales de dumneavoastra.
PRET
250 lei – fara bautura
260 lei – open bar: apa + suc + cafea
265 lei – open bar: apa + suc + cafea + vin
285 lei – open bar: apa + suc + cafea + vin + wiskey
INFO
Restaurant Popas Pacurari
Telefon: 0744.644.462/ 0756.032.550