Restaurant Cotnari

restaurant Cotnari

Restaurantul “Cotnari”, in urma modernizarilor interioare , a devenit unul dintre cele mai elegante si primitoare restaurante din Iasi, locul convenabil si propice pentru petreceri, aniversari, nunti, majorate, cocktail-uri, intalniri de afaceri, sedinte, conferinte, simpozioane , cursuri de perfectionare etc.

Datorita spatiului generos (Sala 1 – 200 de locuri sau Sala 2 – 60 de locuri) , amenajarilor si dotarilor de ultima ora, puteti sa va bucurati de o petrecere rasunatoare sau discreta ori o nunta greu de uitat! Cu un personal bine pregatit, cu o experienta deosebita in organizarea de evenimente festive, luam de pe umerii dumneavoastra intreaga greutate a organizarii unui eveniment privat sau de firma. Totul, intr-o nota de eleganta, rafinament si stil!

ISTORIC

In anul 1965, pe bulevardul Socola numarul 16, aparea unul dintre restaurantele moderne si cautate ale Iasului.  Clientela era formata, in general, de musterii trecuti de 40 de ani, gestionari, mici sefi , directori carunti sau diferite perechi cu gusturi romantice cu totii incantati de bucataria neoasa si “moda” anilor ’60, muzica de taraf.

In anii’ 70 resturantul a atras vocile iesite din comun ale urbei care urcau pe scena restaurantului interpretand spre deliciul clientilor cantece vechi , nostalgice, tanguite, sfasiate de melancolie cum ar fi: “Afara e-ntuneric”, “Mosule, te-as intreba”, “Cine are fata mare”, “Foaie verde, trei smicele”.  Apropierea anilor ’80 au insemnat bun gust si calitate, totul acompaniat de muzica de romante adecvata unui local cu din ce in ce mai multe pretentii.  Anii ’90 au reprezentat si privatizarea restaurantului, ceea ce a insemnat o noua etapa in existenta locatiei care a presupus extinderea spatiului efectiv si recompartimentarea spatiului din interior pentru primirea clientilor intr-o atmosfera cu totul diferita.

Anul 2010 a adus o noua modernizare a Restaurantului, “Cotnari” devenind unul din cele elegante si primitoare restaurante din Iasi, locul convenabil si propice pentru petreceri, aniversari, nunti, majorate cocktail-uri, intalniri de afaceri, sedinte, conferinte, simpozioane , cursuri de perfectionare etc.

CATERING: In cazul in care doriti sa organizati acasa sau la firma petreceri, aniversari, cocktail-uri, intalniri de afaceri, sedinte, conferinte, simpozioane etc, Resturantul “Cotnari” va poate oferi, cu cea mai mare promptitudine, servicii profesionale de catering. Suntem creativi nu doar in ceea ce priveste preparatele oferite dar si in aranjarea si decorarea cu stil a Bufetului pentru petrecerea Dumneavoastra. Pentru reusita deplina a evenimentului va ajutam cu alcatuirea meniului in functie de buget si necesitati si va punem la dispozitie personal de servire de tinuta. Contact catering: Tel. fix:0232-436.182; Tel. mobil: 0724-275.554 ; 0745 063 550

EVENIMENTE PRIVATE: Alegind Restaurantul Cotnari va veti bucura din plin de cea mai deosebita zi din viata dumneavoastra: ZIUA NUNTII. Atmosfera distinsa, rafinamentul mancarurilor si al bauturilor, locatia eleganta, design-ul placut al celor 2 sali ale restaurantului sunt doar o parte din motivele pentru care va invitam sa aveti parte de NUNTA DE NEUITAT. Locatia, care se ridica la nivelul oricaror exigente in materie de nunti, botezuri etc este completata de colectivul restaurantului care se remarca printr-o servire ireprosabila chiar daca este vorba de o NUNTA clasica sau una neconventionala.

In concluzie, Restaurantul Cotnari este destinatia celor care apreciaza serviciile de calitate ad?ugand confortului modern reputatia unor servicii impecabile. Nu ne ramane decat sa va invitam in locul in care traditia culinara si serviciile de calitate te vor face sa te bucuri din plin de NUNTA TA!

La organizarea evenimentelor puteti opta sa veniti cu propriile dumneavoastra bauturi, torturi, fructe etc. Muzica poate fi asigurata de formatia localului, dar, in functie de preferintele dumneavoastra, puteti aduce formatia dumneavoastra preferata sau DJ.

EVENIMENTE DE FIRMA: AVETI DE ORGANIZAT UN EVENIMENT? (cocktail-uri, lansari de produs, intalniri de afaceri, sedinte, conferinte, simpozioane sau cursuri de perfectionare etc ). Imaginea unei conferinte locale, nationale sau chiar internationale nu este definita numai de modul cum decurge intrunirea si concluziile care se trag ci de cele mai multe ori de opinia finala a oaspetilor dumneavoastra in legatura cu modul in care au fost tratati pe toata perioada cat au stat in orasul nostru.

De aceea, conducerea “Restaurantului Cotnari” va pune la dispozitie un pachet de servicii astfel incat orice intrunire sa capete prestigiu si rezonanta in randul invitatilor institutiei dumneavoastra. Restaurantul “Cotnari”, in urma modernizarilor interioare recente, a devenit unul dintre cele mai elegante si primitoare restaurante din Iasi, locul convenabil si propice pentru cocktail-uri, intalniri de afaceri, sedinte, conferinte, simpozioane sau cursuri de perfectionare. Sala dispune de un spatiu generos (Sala 1 – 200 de locuri sau Sala 2 – 60 de locuri), amenajari si dotari de ultima ora. Prin urmare, daca doriti sa va impresionati oaspetii din tara sau strainatate ducandu-i intr-un loc nou si cu servicii ireprosabile va asteptam la noi, intr-un nou ambient, deosebit , cu cele mai bune retete culinare internationale si traditionale romanesti, cele mai gustoase produse naturale de cofetarie si la cerere, cu una din cele mai bune orchestre din Iasi.

PIZZERIA IL CAPRICCIO

Restaurantul “Cotnari” curprinde si pizzeria “Il Capriccio”, care va ofera , nu ne laudam, cea mai buna pizza din oras, preparata asa cum o fac italienii de peste o suta de ani: pizza pe vatra la cuptorul cu lemne cu ingrediente originale si codimente de casa! Puteti comanda aici cea mai buna pizza, puteti alege din varietatea de condimente de casa, dar puteti savura si cele mai bune salate sau inghetate!

Un lucru e de retinut: Noi respectam adevarata pizza si o preparam asa cum este si a fost facuta de italieni de peste o suta de ani: pizza pe vatra la cuptorul cu lemne. Din respect pentru clientii nostri! Puteti gusta cea mai buna pizza din oras, acasa sau la firma.

Contact pizzerie: Tel. fix: 0232-237.310; Tel. mobil: 0731-353.300; Agent livrari: 0731-353.301; Sugestii/reclamatii : 0724-275.554, 0749-063.550

MENIURI

INFO

Restaurant Cotnari

Adresa: Bulevardul Socola 16, Iasi

Telefon: 0232 436.182

Mobil: 0724 275.554; 0745 063.550

E-mail: office@restaurantcotnari.ro

Site: www.restaurantcotnari.ro

Pizzeria Il Capriccio

Tel. fix: 0232-237.310

Tel. mobil: 0731-353.300

Site: www.ilcapriccio.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: