ReStart la aniversarea de 4 ani a întreprinderii sociale CUIB

ReStart este o experiență senzorială construită și facilitată de Trupa de Teatru Senzorial Labirint Introspect, cu prilejul aniversării a 4 ani a întreprinderii sociale CUIB, un proiect creat de asociația Mai Bine.

Zburdă precum un copil ce primește multe cadouri și descoperă bucuria de a nu deține lucruri. Reumple-ți traista cu timp dedicat ție, pentru a împărți creativitate.

Călătorește într-un univers rearanjat și învață să trăiești grațios, lăsând în urmă umbra omului care ai fost. Regăsește-ți echilibrul interior, pentru a oferi șanse egale celor care vor păși în urma noastră.

Revino în prezent. Respiră conștient. Respectă viața.

BILETE

Locurile sunt limitate, așadar rezervarea telefonică este obligatorie. Folosește cu încredere (și cât mai curând) numărul 0746 077 325. Evenimentul va avea loc luni, 11 decembrie, la CUIB și va începe de la 19.00, însă ora exactă la care vei fi programat să intri în labirint va fi comunicată prin telefon. Organizatorii incurajeaza o donație de 25 lei, urmând ca suma strânsă la final să o folosim pentru o cauză nobilă.

Vino lejer și limpede. Se recomandă călătoritul în labirint cu îmbrăcăminte și papuci comozi, iar mintea să fie nealterată de alcool sau alte substanțe.

INFO

CUIB – Centrul Urban de Initiative Bune

Adresa: Str. Gavriil Musicescu nr. 14

Web: www.incuib.ro

FB: www.facebook.com/laCUIB

 

PE ACEEASI TEMA:

Proiecție de filme despre mediu VI: Meat the truth

Degustare de bere – Capra noastra – la CUIB

Potluck vegan si filme de scurt metraj

Conversatii desdpre sclavia moderna @Cuib Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Seara cu antreprenori – Paul Padurariu

Cinema Ateneu: 22-24 iunie 2018

Germana de vacanta

Biblioteca de vacanță – Filiala „Ion Creangă”

Scrie un comentariu: