Rembrandt Yourself 2016 @Meru Iasi

Vizual_Rembrandt Yourself

Vineri, 11 martie, ora 19:00, in Meru, Upside Down lanseaza o linie noua de produse upcycled – Rembrandt Yourself. Prezentarea colectiei va fi o ocazie buna sa cunoastem oamenii din spatele acestei idei neconventionale, sa aflam povestea Upside Down si sa descoperim conceptul produselor.

Cum poti transforma bannerele unei campanii  de promovare a unui eveniment cultural in produse utile? Solutia atelierului Upside Down este simpla: UPcycling. Luand cuvintele separat, UP-cycling, Recycling “UP” and not “Down”, inseamna sa transformi lucruri care isi incheie ciclul de viata in mediul urban in produse noi si utile. Astfel, 8 bannere stradale cu doua dintre cele mai cunoscute autoportrete realizate de Rembrandt, au fost transformate in colectia intitulata – Rembrandt Yourself.

De ce Rembrandt Yourself?

Majoritatea dintre noi suntem obisnuiti cu ideea de a detine un brand – in realitate noi suntem brand-uri si, de multe ori, ne place sa ne reinventam.  Rembrandt Yourself este de fapt un indemn la re-evaluarea alegerilor pe care le facem in viata de zi cu zi, tradus – Rebrand Yourself. Poti fi in trend chiar si atunci cand adopti un stil responsabil – alege local, fii inspirat.

Cuvantul-cheie a acestei colectii este creativitate si de aici pornesc ideile pentru noi produse si modele. Bannerele stradale au fost transformate intr-o serie de produse editie limitata: geanta Tube, geanta Box, borseta Metallic, plicul si coperta de carte. Fiecare bucata de material a fost taiata manual, astfel incat nu exista doua produse identice. Ele inglobeaza principiul Bauhaus: „forma urmeaza functia”, sunt cusute cu grija, durabile, si au dus la recuperare a 26,63 mp banner stradal si a 7,9 mp prelata de tir.

Se cuvine sa multumim partenerilor  care au facut posibila aceasta colectie: Muzeul Casa Muresenilor Brasov, creionul lui George Rosu, Muzeul Literaturii Romane Iasi, Iustin Surpanelu si prietenilor de la Meru – hub dedicat comunitatii creative din Iasi. 

PROGRAM

  • 19:00 Welcome;
  • 19:15 Prezentarea initiativei si a colectiei Rembrandt Yourself;
  • 19:45 Film „Rembrandt Yourself” de Iustin Surpanelu;
  • 20:00 Sesiune intrebari;
  • 20:20 Discutii / Socializare;

INFO

Meru Iasi

Bd. Carol I,nr. 3, Casa cu pasaj, Et. 1

www.facebook.com/pages/Meru-Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Expoziția “Poveste sentimentală” | Galeria de artă “Th. Pallady”

Atelier de decorat ouă în cadrul Atelierelor DICE de la Palatul Culturii

Se lanseaza BOLD SCHOOL, un proiect educational online dedicat New Media

Expoziția “Dacă vreau să flutur, fluturi…” | Iulius Mall Iasi

Scrie un comentariu: