Rembrandt Yourself 2016 @Meru Iasi

Vizual_Rembrandt Yourself

Vineri, 11 martie, ora 19:00, in Meru, Upside Down lanseaza o linie noua de produse upcycled – Rembrandt Yourself. Prezentarea colectiei va fi o ocazie buna sa cunoastem oamenii din spatele acestei idei neconventionale, sa aflam povestea Upside Down si sa descoperim conceptul produselor.

Cum poti transforma bannerele unei campanii  de promovare a unui eveniment cultural in produse utile? Solutia atelierului Upside Down este simpla: UPcycling. Luand cuvintele separat, UP-cycling, Recycling “UP” and not “Down”, inseamna sa transformi lucruri care isi incheie ciclul de viata in mediul urban in produse noi si utile. Astfel, 8 bannere stradale cu doua dintre cele mai cunoscute autoportrete realizate de Rembrandt, au fost transformate in colectia intitulata – Rembrandt Yourself.

De ce Rembrandt Yourself?

Majoritatea dintre noi suntem obisnuiti cu ideea de a detine un brand – in realitate noi suntem brand-uri si, de multe ori, ne place sa ne reinventam.  Rembrandt Yourself este de fapt un indemn la re-evaluarea alegerilor pe care le facem in viata de zi cu zi, tradus – Rebrand Yourself. Poti fi in trend chiar si atunci cand adopti un stil responsabil – alege local, fii inspirat.

Cuvantul-cheie a acestei colectii este creativitate si de aici pornesc ideile pentru noi produse si modele. Bannerele stradale au fost transformate intr-o serie de produse editie limitata: geanta Tube, geanta Box, borseta Metallic, plicul si coperta de carte. Fiecare bucata de material a fost taiata manual, astfel incat nu exista doua produse identice. Ele inglobeaza principiul Bauhaus: „forma urmeaza functia”, sunt cusute cu grija, durabile, si au dus la recuperare a 26,63 mp banner stradal si a 7,9 mp prelata de tir.

Se cuvine sa multumim partenerilor  care au facut posibila aceasta colectie: Muzeul Casa Muresenilor Brasov, creionul lui George Rosu, Muzeul Literaturii Romane Iasi, Iustin Surpanelu si prietenilor de la Meru – hub dedicat comunitatii creative din Iasi. 

PROGRAM

  • 19:00 Welcome;
  • 19:15 Prezentarea initiativei si a colectiei Rembrandt Yourself;
  • 19:45 Film „Rembrandt Yourself” de Iustin Surpanelu;
  • 20:00 Sesiune intrebari;
  • 20:20 Discutii / Socializare;

INFO

Meru Iasi

Bd. Carol I,nr. 3, Casa cu pasaj, Et. 1

www.facebook.com/pages/Meru-Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: