REFRESH Video Art Award

”REFRESH – Young Art(ist)s Refreshing Heritage Sites” este un proiect cofinanțat de Uniunea Europeană prin Programul Europa Creativă, ca parte a Anului Patrimoniului Cultural European – 2018, implementat de Asociația Orașelor Istorice din Škofja Loka, Slovenia (lider) și partenerii săi: ITACA – Asociația de Dezvoltare Locală din Abruzzo, Italia, Complexul Muzeal Național „Moldova” din Iași, România, și Fundația Universitară San Antonio din Murcia, Spania.

Proiectul, care a început în mai 2018, are o durată de 18 luni și are ca scop revigorarea siturilor de patrimoniu prin aducerea acestora în atenția tinerilor artiști din țările participante, dar nu exclusiv. Ca modalitate de atingere a acestui scop a fost conceput concursul Refresh Video Art Award, ale cărui reguli de implementare sunt lansate acum.

INSCRIERE

Toți cei interesați să participe la acest concurs sunt invitați că citească Termenii și Condițiile REFRESH Video Art Award și să trimită creațiile lor în atenția comitetului organizator, urmând procedura indicată în acest document (art. 7 și 8). Juriul va desemna un câștigător – un singur artist sau o singură echipă – care va primi un primi un premiu de 1.000 EUR și va beneficia de diseminare la nivel european a lucrării selectate (art. 24). Perioada de trimitere a creațiilor este cuprinsă între 20 decembrie 2018 și 30 septembrie 2019, iar câștigătorul va fi anunțat după data de 31 octombrie 2019.

Termenii și Condițiile concursului REFRESH Video Art Award sunt publicate pe situl www.refresheurope.eu și pe website-urile tuturor organizatorilor. În cazul în care este nevoie de lămuriri, nu ezitați să ii contactați la adresa euprojectrefresh@gmail.com

INFO

REFRESH Video Art Award

W: www.refresheurope.eu

E:  euprojectrefresh@gmail.com

PE ACEEASI TEMA:

Olimpiada Naţională de Științe pentru Juniori are loc la Iasi

REFRESH Photography Art Award

Concurs Fortnite Solo

NOBLESSE – eveniment caritabil

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Expoziție Ana Adam curatoriată de Ami Barak la Borderline Art Space

Programul activităților recreative pentru ultima săptămână a Bibliotecii de vacanță „Fără școală, fără grădiniță, fără teme!”

IKEA a deschis un punct de colectare a comenzilor online în Iași

Concert Corul Marii Uniri | Turist în Iași. Acasă pentru cei plecați

Scrie un comentariu: