REFRESH Photography Art Award

 

”REFRESH – Young Art(ist)s Refreshing Heritage Sites” este un proiect cofinanțat de Uniunea Europeană prin Programul Europa Creativă, ca parte a Anului Patrimoniului Cultural European – 2018, implementat de Združenje Zgodovinskih Mest Slovenije (Asociația Orașelor Istorice din Slovenia), cu sediul în Škofja Loka, în calitate de lider și partenerii săi: ITACA – Local Development Associatio, din Cellino Attanasio, regiunea Abruzzo, Italia, Complexul Muzeal Național „Moldova” din Iași, România și Fundacion Universitaria San Antonio din Murcia, Spania.

Proiectul, care a început în mai 2018, are o durată de 18 luni și are ca scop revigorarea siturilor de patrimoniu prin aducerea acestora în atenția tinerilor artiști din țările participante, dar nu exclusiv. Una din modalitățile prin care un astfel de obiectiv poate fi atins este concursul pentru REFRESH Photography Art Award.

INSCRIERE

Toți cei interesați să participe la această competiție sunt invitați că citească cu atenție Regulamentul REFRESH Photography Art Award, disponibil pe situl www.refresheurope.eu, să completeze formularul online și să transmită fotografiile care îi vor reprezenta în concurs la adresa de email: photo.refresh.eu@gmail.com înainte de data de 30 septembrie 2019. Fotografiile doar în format JPG trebuie să aibă dimensiunile de 2000 x 3000 pixeli (300 ppp).

Rezultatele vor fi anunțate în data de 1 noiembrie 2019. Premiile, în valoare de 500 euro (premiul I), 300 euro (premiul al II-lea) și 200 euro (premiul al III-lea), vor fi acordate în cadrul unei ceremonii ce va fi organizată în cursul lunii decembrie 2019, la Škofja Loka.

Organizatorii concursului REFRESH Video Art Award. Regulament de participare, pe www.palatulculturii.ro: https://goo.gl/PaBLsK

INFO

REFRESH Video Art Award

palatulculturii.ro

PE ACEEASI TEMA:

Inaugurarea Muzeului Mănăstirii Căpriana – „Sf. Ierarh GAVRIIL”

„Tainele ceramicii Cucuteni” | Atelier de pictură

BIGC – Bienala Internațională de Gravură Contemporană N-E ediția a IV-a, Iași, 2021

Ateliere DICE | 13-16 iulie 2021

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Rock’n’Iasi Open Air

Bʟᴀᴄᴋ Gʟᴜᴇ: the great return | Time Out

My Salinger Year | Anul meu la New York | Cinema Ateneu

Otto Barbarul | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: