Reflector // Episodul 05 | Acaju

Readuc poezia în bar cu ocazia aniversării celor 12 ani de Acaju și întorc reflectoarele asupra celor doi poeți pe care v-ați obișnuit să-i vedeți în postura de moderatori/gazde.

Așadar, un poet debutat și unul nedebutat (încă) intră într-un bar și discută liber despre viață, literatură, de ce-uri importante sau mai puțin importante. Se descoase poezia și omul din spatele ei la al cincilea episod de Reflector, un eveniment la care nu e neapărat să participi dar e foarte indicat să o faci.

Față în față și puși sub reflector vor fi Cristina Alexandrescu și Vlad Alui Gheorghe.

Cristina Alexandrescu – (n. 1993, Bucureşti), locuieşte în Iaşi, unde momentan studiază, e librar, citeşte şi scrie uneori. I-au apărut poeme şi traduceri în câteva reviste locale şi din țară (Subcapitol, Poesis Internațional, Timpul, Conta etc.), speră să debuteze în volum curând.

Vlad Alui Gheorghe s-a născut la Piatra Neamț în 1992. A debutat în anul 2013 cu volumul ”Fratele mut. la nord apa e curată”, volum care a luat câteva premii importante. În 2016 a publicat volumul Disco 2000. A tradus un volum de poezie al lui Jonathan Jackson în limba română, a scris o lucrare de doctorat despre Aurel Dumitrașcu, poet optzecist, și din 2017 cântă în formația Adam’s Nest.

INTRARE

Intrarea e liberă însă locurile sunt foarte limitate și rezervările sunt încurajate. Puteți să faceți rezervări la numărul de telefon 0748 417 445 sau printr-un mesaj privat pe pagina de facebook Acaju.

INFO

ACAJU

Str. Anastasie Fatu 2A (zona Rapa Galbena)

www.facebook.com/AcajuCafenea

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: