Reduceri si mai mari la Iulius Mall

Iulius Mall reduceri

Sezonul reducerilor de iarnă este în plină desfăşurare, motiv pentru care magazinele din Iulius Mall Iaşi au tăiat şi mai mult din preţuri. Îmbrăcăminte, încălţăminte, bijuterii, cosmetice, decoraţiuni pentru casă şi jucării, toate pot fi achiziţionate, acum, la promoţii de nerefuzat.

Persoanele care au amânat cumpărarea pieselor vestimentare de iarnă pe care şi le doreau au acum ocazia să le achiziţioneze la preţuri cu până la 70% mai mici, de la branduri precum Zara, Stradivarius, Koton, Kenvelo, Jolidon, Ani’s, Terranova, Nichi Cristina Nichita, Casual Style, One Star Fashion și Eponge, şi cu 60% la Pull & Bear.

O garderobă în tendințe, la prețuri înjumătățite, se poate alege de la: Oysho, Bershka, Bulgarini, Keops, Mari-k, Massimo, Casa Wanda, Bigotti, BSB, Irina Schrotter, Junker, Motor, Ina Design, Rocco şi Golden Point. Cei care vor ținute elegante, cu discount de până la 20%, sunt așteptați la Karma.

Ieşenii care îşi doresc încălţăminte la modă nu trebuie să rateze reducerile de până la 70% la brandul CCC şi de până la 50% la Il Passo, La Scarpa, Medea, La Bacca, In Tempo şi Melania Scarpe.

Bijuterii şi accesorii cu tarife mai mici decât în restul anului se găsesc la magazinele Be in Time  – până la 70%, Sabrini, Meli Melo și Elisa – până la 50%.

Doamnele şi domnişoarele pasionate de cosmetice vor fi deosebit de încântate să afle că Marrionaud, Farmasi şi Beauty 4 You au înjumătăţit preţurile, iar Organic Store are discount-uri de 20%.

Lista completă a promoţiilor de sezon se găseşte pe site-ul www.iuliusmall.com/iasi.

INFO

Iulius Mall

Complex Studentesc Tudor Vladimirescu, Iasi

Web: www.iuliusmall.com

FB: www.facebook.com/IuliusMallIS

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: