Reduceri de 20% pentru ieşencele cu nume de floare

Aproximativ 1,5 milioane de români îşi sărbătoresc onomastica de Florii, dintre care peste 850.000 sunt femei*. Cu această ocazie, brandul britanic de modă New Look a decis să sărbătorească Duminica Floriilor printr-o ofertă specială, dedicată româncelor cu nume de flori. Astfel, în perioada 26-28 aprilie, ieşencele care poartă nume de floare vor beneficia de reducerea-cadou de 20%**, aplicată pe baza cărţii de identitate. În plus, dacă clienta decide să vină însoţită de una sau mai multe prietene, brandul britanic promite aceeaşi reducere de 20% fiecăreia.

Pentru o pasionată de modă, o sesiune de shopping dedicată, prin intermediul căreia să se răsfeţe cu noi piese vestimentare la preţuri reduse este cadoul perfect. Iar dacă această experienţă este împărtăşită cu cele mai bune prietene, cu atât mai bine. De aceea am decis să oferim -20% reducere atât sărbătoritei, cât şi prietenelor care o vor însoţi. Prin urmare, fiecare femeie cu nume de floare care va intra în magazinele New Look va primi cadoul nostru şi, în acelaşi timp, va avea ocazia să împartă acest cadou cu persoanele dragi. Dar din dar se face shopping”, a declarat Carmen Mărunţelu, PR&Marketing Manager New Look România.

Oferta este valabilă în magazinele New Look din Bucureşti – Afi Palace Cotroceni şi Băneasa Shopping City, Cluj – Polus Center, Constanţa – Maritimo Shopping Center şi Iaşi – Palas Iaşi.

**Reducerea este valabilă la toate produsele New Look aflate la preţ întreg, care nu fac obiectul altor promoţii.

INFO

www.new-look.ro/

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: