REDU pentru Revolutia Consumului

comert-echitabil-redu

Sâmbătă, 9 mai, între 12.00 şi 18.00, REDU sărbătoreste la spaţiul de prezentare din Str. Petru Rareş nr 6, Ziua Mondială Fair Trade printr-o serie de activități de consum etic: Colectare donații, Cumpărături echitabile, Bazar solidar, Lucruri gratis.

Evenimentul este un prilej bun pentru a-i vizita și de a afla povestea fiecărui produs donat care prinde viață în atelierul lor și cum contribuie achiziționarea acestuia la reducerea impactului negativ asupra mediului sau cum ajută la implementarea unor proiecte sociale ale Asociaţiei Mai Bine.

Puteţi trece să donaţi haine pe care nu le mai purtaţi dar care sunt încă purtabile, să cumpăraţi din magazin produse reciclate şi solidare, să căutaţi ceva pe placul vostru în cutia de lucruri gratis sau pur şi simplu să staţi în curte la soare.

Fair Trade este o mișcare de dezvoltare socială ce promovează o economie justă și sustenabilă la nivel local și global, bazată pe un preț corect, transparență și respect între comerciant și cumpărător. Ziua Comerțului Echitabil este un eveniment susținut de organizații din întreaga lume și funcționează ca o critică față de exploatările economice față de societate.

INFO

REDU

Str. Petru Rareș, nr. 6 (vis-a-vis de hotel Majestic) Iasi

www.maibine.eu

www.facebook.com/redu.org

PE ACEEASI TEMA:

Micul Prânz #17 – Cireșar vegan cu Rita

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Exclusivități la FITPTI 2018

Festivalul de Muzică Bizantină de la Iași, ediția a II-a

Vânătoare de cărți la Iași, în pregătirea FILIT

Artistul plastic Marius Bucur-Sabo vă invită la expoziția de pictură – ”Complexitatea lumii”

Scrie un comentariu: