REDU pentru Revolutia Consumului

comert-echitabil-redu

Sâmbătă, 9 mai, între 12.00 şi 18.00, REDU sărbătoreste la spaţiul de prezentare din Str. Petru Rareş nr 6, Ziua Mondială Fair Trade printr-o serie de activități de consum etic: Colectare donații, Cumpărături echitabile, Bazar solidar, Lucruri gratis.

Evenimentul este un prilej bun pentru a-i vizita și de a afla povestea fiecărui produs donat care prinde viață în atelierul lor și cum contribuie achiziționarea acestuia la reducerea impactului negativ asupra mediului sau cum ajută la implementarea unor proiecte sociale ale Asociaţiei Mai Bine.

Puteţi trece să donaţi haine pe care nu le mai purtaţi dar care sunt încă purtabile, să cumpăraţi din magazin produse reciclate şi solidare, să căutaţi ceva pe placul vostru în cutia de lucruri gratis sau pur şi simplu să staţi în curte la soare.

Fair Trade este o mișcare de dezvoltare socială ce promovează o economie justă și sustenabilă la nivel local și global, bazată pe un preț corect, transparență și respect între comerciant și cumpărător. Ziua Comerțului Echitabil este un eveniment susținut de organizații din întreaga lume și funcționează ca o critică față de exploatările economice față de societate.

INFO

REDU

Str. Petru Rareș, nr. 6 (vis-a-vis de hotel Majestic) Iasi

www.maibine.eu

www.facebook.com/redu.org

PE ACEEASI TEMA:

Ecstatic Dance – Show your colors @Hubrica

Gradina Sociala Sadoveanu cauta voluntari

Make fruit fare everywhere – training pentru activisti si formatori

Zilele Comertului Echitabil la Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

„Breaking News” va avea avanpremieră și premieră de Gală la Iași.

#ABUZ si MÂINE PLEC ACASĂ @Teatru FiX

The Motans presented by Johnnie Walker Black Label @Fratelli Iasi

Piese semnate Abba, Queen sau Deep Purple vor rasuna in Gradina Palas, in interpretarea Filarmonici din Iasi

Scrie un comentariu: