REDU pe podium

redu pe podium 2016

Din primăvara anului 2015, REDU redă viață textilelor și creează noi produse din materiale care altfel ar fi aruncate și ar amplifica impactul negativ asupra mediului înconjurător. Așadar, REDU implineste un an de când scoate hainele din fire, realizeaza produse unicat și investesc suflet în trupul textilelor.

Pe 22 aprilie 2016, ciocnesc un pahar de șampanie împreună cu comunitatea ieșeană care i-a susținut până acum și cu cei interesați să îi cunoască și să afle de viziunea REDU, misiunea asumată și rezultatele obținute.

Sărbătoresc primul an de existență pe 22 aprilie 2016, la Teatru La Cub, de la ora 19:00 printr-o prezentare a noii colecții de haine și accesorii Redesigned, realizată de către slow fashion designerul norvegian și susținătorul REDU de la începuturi Lisbeth Lovbak Berg

Veti petrece timpul împreună pe ritmuri alese de Cel Visător & Tini Shikumini.

INTRARE

Intrarea este liberă, însă dată fiind capacitatea limitată a spațiului, accesul în sală se va face pe bază de invitație. Cei interesați să participe la acest eveniment sunt rugați să contacteze organizatorii pentru a solicita invitațiile, menționând și numărul dorit, prin e-mail la contact@redu.org.ro.

Iniţiat de Asociaţia Mai Bine, ONG cu peste 7 ani de experienţă în activităţi privind protecţia mediului, REDU are drept scop reducerea cantităţii de deşeuri textile prin transformarea lor în produse cu impact pozitiv asupra comunităţii. Proiectul este susţinut din fonduri acordate de către Guvernul Norvegiei prin Mecanismul Financiar Norvegian 2009-2014 în cadrul domeniului de finanţare Inovare Verde în Industria din România.

INFO

REDU

Str. Petru Rareș, nr. 6 (vis-a-vis de hotel Majestic) Iasi

www.maibine.eu

www.facebook.com/redu.org

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: