REDU, pe podium @Teatru Fix

afis-eveniment

Vineri, 16 octombrie, de la ora 20.00, la Teatru Fix, scoatem în lumina reflectoarelor lucrurile create în atelierul REDU şi vă invităm să le cunoaşteţi povestea. Fiecare produs este unic atât prin traseul parcurs cât şi prin forma şi culoarea ce îl defineşte.

Sunteţi aşteptaţi cu o defilare pe muzică pregătită de Les Animaux, cu un mic spaţiu de prezentare şi vânzare precum şi cu disponibilitate mare de împărtăşire a valorilor şi a scopului organizației.

Pe lângă colecția nouă de toamnă-iarnă realizată împreună cu partenerul norvegian, eco-fashion designer, Lisbeth Løvbak Berg, doar din resturi de materiale donate, vor fi expuse și accesoriile și produsele upcycled realizate în special din hainele donate în centrele  de colectare din oraș.

Toate produsele din colecțiile care vor fi prezentate vineri, sunt unicat și în serie limitată iar scopul REDU este acela de scoate în evidență faptul că există alternative sustenabile la modul în care funcționează industria modei în acest moment.

La REDU, colectăm și recondiţionăm haine, redăm viaţă textilelor şi creem noi produse din materiale care, altfel, ar fi aruncate şi ar amplifica impactul negativ asupra mediului înconjurător.

Iniţiat de Asociaţia Mai Bine, ONG cu peste 6 ani de experienţă în activităţi privind protecţia mediului, proiectul are drept scop reducerea cantităţii de deşeuri prin transformarea lor în produse cu impact pozitiv asupra comunităţii şi este susţinut din fonduri acordate de către Guvernul Norvegiei prin Mecanismul Financiar Norvegian 2009-2014 în cadrul domeniului de finanţare Inovare Verde în Industria din România.

INFO

REDU

Str. Petru Rareș, nr. 6 (vis-a-vis de hotel Majestic) Iasi

www.maibine.eu

www.facebook.com/redu.org

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: