Redu consumul, reutilizeaza, recicleaza – Atelier de lucru manual

Asociatia Mai Bine va invita la un nou atelier de lucru manual cu scopul de a reduce consumul, reutiliza si recicla, sambata 16 aprilie 2011, in intervalul orar 13.00 – 16.00, la Libraria Carturesti din Iasi.

De-a lungul anului 2011 vor fi organizate 10 ateliere de lucru manual, in a treia sambata din fiecare luna, cu exceptia lunilor de vacanta iulie si august. Scopul atelierelor este de a crea si confectiona produse cu utilitate, in baza a trei principii ecologice importante: reducerea consumului, reutilizarea si reciclarea.

In cadrul atelierului de sambata, 16 aprilie, se vor realiza obiecte decorative si bijuterii, inele pentru servete, suporturi si vase din hartii, ziare si reviste care pot fi reutilizate si transformate in obiecte creative.

Participarea la atelier este gratuita, iar participantii se pot inscrie trimitand un e-mail cu semnatura, date de contact si titlul “inscriere atelier de lucru manual” la adresa ionut.cozma@maibine.eu. Numarul de locuri disponibile este 30. Limita minima de varsta pentru participanti este de 14 ani.

Materialele folosite in cadrul activitatilor de lucru manual sunt puse la dispozitie de catre organizatori, iar obiectele realizate vor fi valorificate ulterior de catre Asociatia Mai Bine. Participantii vor avea ocazia de a se deplasa de la o masa de lucru la alta, pentru a exersa fiecare activitate si pentru a opta pentru cea care li se potriveste sau ii atrage mai mult.

Atelierele de lucru manual fac parte din editia a cincea a proiectului IaSi Recicleaza, implementat de Asociatia Mai Bine si Asociatia TERIS, in parteneriat cu organizatiile Recolamp si Eco-Rom Ambalaje. Proiectul IaSi Recicleaza este cea mai mare campanie de sensibilizare a populatiei iesene cu privire la importanta protejarii mediului natural initiata de societatea civila la nivel local.

Sambata, 16 aprilie, participantii sunt asteptati la trei ore de activitati creative si recreative!

 

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: