”Redescopera Iasul” – Tururi pietonale ghidate

redescopera-Iasul

Proiectul Redescoperă Iașul are ca principal scop promovarea imaginii și potențialului turistic educațional al Iașului și al împrejurimilor sale.

Patrimoniul istoric și arhitectural al județului Iași este al doilea pe țară, după București, cuprinzând 1.630 de obiective. Redescoperă Iașul oferă elevilor din învățământul primar și gimnazial, dar și adulților de orice vârstă, posibilitatea de a „redescoperi” marile începuturi și comorile ascunse ale orașului, în cadrul a două tururi pietonale pregătite de opt ghizi pasionați, elevi în clasa a V-a la Școala Gimnazială Paradis.

Drumul marilor înaintași este cel de al treilea traseu cultural-istoric din cadrul proiectului și constă într-un tur cu ghidaj virtual, cei interesați primind în prealabil toate informațiile necesare pentru a putea realiza singuri turul. Tururile pietonale vor avea loc pe 4, 5, 11, 12, 18 și 19 octombrie.

INSCRIERE

tururi-paradis

Daca doriti sa participati la unul din aceste tururi (Drumul Marilor Inceputuri – 4, 11 si 18 octombrie sau Drumul Comorilor Ascunse – 5, 12 si 19 octombrie), puteti face rezervarea la adresa de e-mail contact@paradisul-copiilor.ro.  Turul incepe la ora 10.00.

Proiect finanțat prin Campionatul de voluntariat OMV Petrom 2014. Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a OMV Petrom.

INFO

Scoala Paradis

Soseaua Rediu nr. 24 (in spatele blocurilor ANL)

www.paradisul-copiilor.ro

Facebook Event

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: