Redescoperă bucuria shoppingului, în siguranță. Se redeschid Palas și Iulius Mall Iași

Ne revedem la mall, cu aceeași bucurie pentru shopping, dar cu mare grijă pentru siguranța ta! Din 15 iunie 2020, se reia activitatea, oferindu-ți experiențele care ți-au lipsit. Contextul s-a schimbat și pe primul loc este sănătatea tuturor, astfel că au fost implementate peste 40 de acțiuni de prevenire și distanțare fizică! Măsurile presupun acțiuni permanente de dezinfecție, reorganizarea fluxurilor de acces, optimizarea calității aerului, dar și purtarea obligatorie a măștilor de protecție.

O sesiune de terapie prin shopping, o cafea savurată la terasă, joaca celor mici în parc, gustul preparatelor preferate, timpul liber petrecut cu cei dragi fac parte din ritualul tău de relaxare și sunt experiențele care ți-au lipsit. Tuturor ne-au lipsit energia, veselia, entuziasmul și pasiunile! În curând, redescoperim bucuria shoppingului, în siguranță!

Contextul este altul, iar siguranța este prioritatea  tuturor! Cele doua mall-uri s-au pregătit pentru momentul reîntâlnirii cu un pachet complex și complet de acțiuni de prevenire și măsuri de distanțare fizică. Astfel, fluxurile de intrare/ieșire sunt reorganizate diferențiat, la intrare sunt termoscannere pentru monitorizarea temperaturii, covoare profesionale impregnate cu substanțe active, dispensere cu dezinfectant și personal instruit pentru a monitoriza respectarea normelor de siguranță. Accesul în incinta Palas Mall și Iulius Mall Iași se face doar cu purtarea măștii de protecție, iar la intrări sunt amplasate automate de vânzare cu mănuși, măști și dezinfectant.

Pentru menținerea distanțării fizice, este implementat un sistem de tracking, care permite raportarea densității din mall, și acces video online pentru vizualizarea gradului de ocupare, capacitatea lifturilor este limitată, fluxul pe scările rulante și fixe este diferențiat pentru urcare/coborâre, iar în zonele de așteptare există semnalistică ce evidențiază păstrarea distanței.

Totodată, sistemul de ventilație funcționează cu un procent de 100% aer proaspăt, fără recirculare. Se desfășoară acțiuni permanente de dezinfecție, iar zonele de contact direct, cum sunt mânerele ușilor, sunt securizate cu folie nanoseptică cu funcție de autocurățare. În plus, acțiunile de dezinfecție prin nebulizare se realizează săptămânal, fiind unul dintre cele mai eficiente procese.

De asemenea, pentru o bună informare a clienților, pe toate suporturile media sunt afișate recomandările pentru vizitatori, care vizează respectarea măsurilor de siguranță și de distanțare fizică. Mesajele vor rula și prin intermediul sistemului radio intern. Lista completă a măsurilor este disponibilă pe www.palasmall.ro/siguranta și www.iuliusmall.com/iasi/siguranta. Programul Palas Mall și Iulius Mall Iași va fi cel normal, în intervalul orar 10.00 – 22.00.

Pentru a fi cu toții în siguranță, este recomandata plata cu ajutorul cardului, păstrarea distanței față de ceilalți și respectarea cu responsabilitate a măsurilor de protecție.

INFO

www.palasmall.ro/siguranta

www.iuliusmall.com/iasi/siguranta

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: