Redeschidere Club Cannabis cu DJ Sava

cannabis-dj-sava

Club Cannabis va invita vineri, 30 septembrie 2016, de la ora 22:00 la evenimentul de redeschidere care il are ca invitat special pe DJ Sava.

DJ Sava  este un producător, DJ şi compozitor român. A început să mixeze în 1990, fiind rezidentul localului No Limit din oraşul său natal pe o perioadă de zece ani. După ce a lucrat pentru o serie de cluburi de pe litoralul românesc, DJ Sava a semnat un contract de management cu o companie locală, care a promovat primele sale discuri single – Gone Away (2005) şi Remember (2006).

Primul album de studio al muzicianului a fost lansat la finele anului 2007 şi poartă numele Love Drops; discul, imprimat sub egida Cat Music, conţine colaborări cu interpretul Connect-R care au atins cele mai înalte poziţii din clasamentele de specialitate – Sunshine (2007) şi The Reason (2008).

Conform propriilor declaraţii, muzica lui DJ Sava a fost puternic influenţată de o serie de artişti internaţionali printre care se numără John Creamer, Tiësto şi David Guetta. Într-un articol dedicat cântecului „I Like (The Trumpet)”, recenzorii ziarului Libertatea sunt de părere că piesa are „un sound fresh şi un beat foarte interesant”.

Alte site-uri româneşti scriau că respectiva înregistrare are „un sound original faţă de producţiile de club autohtone” şi precizau că I Like (The Trumpet) reuşeşte să se impună de la prima ascultare drept o creaţie diferită ca stil, ce păstrează însă acelaşi gen popular de club”. Wikipedia

REZERVARE

INTRARE LIBERĂ. DOORS OPEN AT 22:00. Info & Rezervări: 0757 385 390 – Cristina

INFO

Club Cannabis

Bd. Carol I, nr. 50, Iasi

www.facebook.com/Club-Cannabis

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: