Redeschidere Club Cannabis cu DJ Sava

cannabis-dj-sava

Club Cannabis va invita vineri, 30 septembrie 2016, de la ora 22:00 la evenimentul de redeschidere care il are ca invitat special pe DJ Sava.

DJ Sava  este un producător, DJ şi compozitor român. A început să mixeze în 1990, fiind rezidentul localului No Limit din oraşul său natal pe o perioadă de zece ani. După ce a lucrat pentru o serie de cluburi de pe litoralul românesc, DJ Sava a semnat un contract de management cu o companie locală, care a promovat primele sale discuri single – Gone Away (2005) şi Remember (2006).

Primul album de studio al muzicianului a fost lansat la finele anului 2007 şi poartă numele Love Drops; discul, imprimat sub egida Cat Music, conţine colaborări cu interpretul Connect-R care au atins cele mai înalte poziţii din clasamentele de specialitate – Sunshine (2007) şi The Reason (2008).

Conform propriilor declaraţii, muzica lui DJ Sava a fost puternic influenţată de o serie de artişti internaţionali printre care se numără John Creamer, Tiësto şi David Guetta. Într-un articol dedicat cântecului „I Like (The Trumpet)”, recenzorii ziarului Libertatea sunt de părere că piesa are „un sound fresh şi un beat foarte interesant”.

Alte site-uri româneşti scriau că respectiva înregistrare are „un sound original faţă de producţiile de club autohtone” şi precizau că I Like (The Trumpet) reuşeşte să se impună de la prima ascultare drept o creaţie diferită ca stil, ce păstrează însă acelaşi gen popular de club”. Wikipedia

REZERVARE

INTRARE LIBERĂ. DOORS OPEN AT 22:00. Info & Rezervări: 0757 385 390 – Cristina

INFO

Club Cannabis

Bd. Carol I, nr. 50, Iasi

www.facebook.com/Club-Cannabis

PE ACEEASI TEMA:

Boboc Party in Coopers Club

The FUNked Up Night – 93 ’til infinity @Cafeneaua FiX

Greek Night @Skye Club

Girly WEDNESDAY @Time Out

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Scrie un comentariu: