Redeschidere Club Cannabis cu DJ Sava

cannabis-dj-sava

Club Cannabis va invita vineri, 30 septembrie 2016, de la ora 22:00 la evenimentul de redeschidere care il are ca invitat special pe DJ Sava.

DJ Sava  este un producător, DJ şi compozitor român. A început să mixeze în 1990, fiind rezidentul localului No Limit din oraşul său natal pe o perioadă de zece ani. După ce a lucrat pentru o serie de cluburi de pe litoralul românesc, DJ Sava a semnat un contract de management cu o companie locală, care a promovat primele sale discuri single – Gone Away (2005) şi Remember (2006).

Primul album de studio al muzicianului a fost lansat la finele anului 2007 şi poartă numele Love Drops; discul, imprimat sub egida Cat Music, conţine colaborări cu interpretul Connect-R care au atins cele mai înalte poziţii din clasamentele de specialitate – Sunshine (2007) şi The Reason (2008).

Conform propriilor declaraţii, muzica lui DJ Sava a fost puternic influenţată de o serie de artişti internaţionali printre care se numără John Creamer, Tiësto şi David Guetta. Într-un articol dedicat cântecului „I Like (The Trumpet)”, recenzorii ziarului Libertatea sunt de părere că piesa are „un sound fresh şi un beat foarte interesant”.

Alte site-uri româneşti scriau că respectiva înregistrare are „un sound original faţă de producţiile de club autohtone” şi precizau că I Like (The Trumpet) reuşeşte să se impună de la prima ascultare drept o creaţie diferită ca stil, ce păstrează însă acelaşi gen popular de club”. Wikipedia

REZERVARE

INTRARE LIBERĂ. DOORS OPEN AT 22:00. Info & Rezervări: 0757 385 390 – Cristina

INFO

Club Cannabis

Bd. Carol I, nr. 50, Iasi

www.facebook.com/Club-Cannabis

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Romanian Creative Week: festival de modă, concerte și tabără muzicală, cinematografie și arte vizuale

Sneakerși în ediție limitată la GRID, noua locație din Palas

Expoziție inedită de construcții LEGO, la Iulius Mall Iași

VegFest Iași, 4-6 iunie 2021

Scrie un comentariu: