Recuperatorii, de Eric Garcia

Editura Corint. Colectia: Thriller Leda. Pret: 39,90 lei

Roman aflat la baza filmului Repo Men, o productie Universal Pictures avandu-i in distributie pe Jude Law, Forest Whitaker si Alice Braga

Intr-o minunata lume noua, nu va trebui sa mori niciodata… atata vreme cat esti la zi cu plata ratelor.

Multumita miracolului tehnologic al orgartifurilor, acum poti trai practic vesnic. Organe artificiale aproape indestructibile, aceste minuni din metal si plastic, sunt mult mai fiabile si mai eficiente decat plamanii predispusi la cancer si rinichii fragili cu care te-ai nascut – iar Uniunea Creditelor va fi incantata sa puna la punct un plan de plati in rate. Dar, desigur, daca neglijezi ratele, unul dintre profesionistii dedicati acestui scop va fi trimis sa te depisteze si sa revendice produsul firmei.

Aceasta este povestea ascensiunii – si decaderii – celui mai bun biorecuperator din domeniul extractiilor, care isi descopera sufletul cand isi pierde inima… iar apoi trebuie sa fuga.

“Garcia este un povestitor captivant cu un talent special pentru limbaj.” (Boston Globe)

ERIC GARCIA (nascut in 1972) este autorul mai multor romane, printre care Matchstick Men (ecranizat in regia lui Ridley Scott si avandu-l in distributie pe Nicholas Cage), precum si seria Anonymous Rex (adaptata pentru SciFi Channel in 2004). Alaturi de Garrett Lerner a scris scenariul filmului Repo Men, bazat pe thrillerul sau Repossession Mambo, publicat in limba romana sub titlul Recuperatorii.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: