Recrutorii de personal medical din Europa vin in Iasi

Careers in White Events

Careers in White International, cunoscut in Romania si sub denumirea de Cariere in Alb, anunta cel de-al 13-lea sezon al targurilor de cariera pentru personalul medical care va avea loc în tari europene precum: Romania, Spania, Portugalia, Italia, Croatia, Bulgaria, Grecia si Ungaria. Profesionistii din domeniul sanatatii sunt invitati la evenimentul din Iași, 22 noiembrie, intre 10:00 si 16:00, la Casa de Cultura a Studentilor.

Din 2008 Careers in White International a creat o comunitate de sute de recrutori si mii de profesionisti in domeniul medical care pastreaza mereu legatura prin intermediul platformei si evenimentelor companiei.

Despre noul sezon, Corina Pop, Sales Manager a declarat: “Mereu suntem focusati pe potrivirea nevoilor clientilor si a candidatilor. Acest sezon isi propune sa fie unul de foarte mare succes pe ambele planuri. Impreuna cu noi agentii de recrutare, dar si cu partenerii cu care am mai colaborat, dorim sa aducem mai multe oportunitati de angajare candidatilor, oferindu-le job-ul si conditiile de lucru pe care le cauta”.

Cele mai atractive oferte sunt in tari precum Suedia, Norvegia si Danemarca, unde salariile pot ajunge la 9.000 euro pe luna pentru medicii specialisti. Recrutori din Marea Britanie, Franta si Germania au de asemenea oferte tentante, aici salariul unui medic specialist poate ajunge la 8.500 euro pe luna.

Companiile de recrutare au oportunitati de cariera extraordinare pentru personalul medical, incluzand salarii atractive si un climat profesional placut in spitale si clinici prestigioase din Europa. Cele mai multe companii de recrutare ofera cursuri de limba gratuite pentru candidati si familia acestora, ajutor pentru partener in gasirea unui loc de munca, ajutor in gasirea unei locuinte si transport platit.“ – Bianca Pescaru – Sales Assistant, Careers in White.

Asistentii medicali sunt foarte apreciati si cautati in tarile europene, mai ales in Marea Britanie, Irlanda si Germania. Salariile incep de la 2.200 euro pe luna si cresc în functie de specializare si experienta. La targurile Careers in White sunt disponibile sute de job-uri pentru asistenti, angajatorii oferind multe beneficii, precum si o perioada de instruire.

Participarea la evenimente este gratuita si candidatii sunt sfatuiti sa-si aduca CV-ul.

Parteneri: Tjobs, Romedic, Pagina Medicala, Pagina Farmacistilor, Pharma Business, Ziarul MF, Medical Manager, Work Stickers, Televiziunea Medicala, eMedic

INFO

Careers in White International

E-mail: contact@careersinwhite.com

Web: www.careersinwhite.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: