Recrutori din toată Europa la târgul de joburi Careers in White din Iași

Așa cum probabil cei din domeniul sanitar s-au obișnuit deja, toamna aduce cu ea o nouă ediție a Târgurilor de Joburi pentru Personalul Medical organizate de Careers in White (RO: Cariere in Alb).

De data aceasta, târgul va avea loc în 21 octombrie la Casa de Cultură a Studenților, începând cu ora 10:00 și își va închide porțile la ora 16:00.Cei care sunt în căutarea unui loc de muncă în domeniul medical sunt așteptați cu un CV actualizat pentru a discuta cu recrutorii prezențila targși pentru a primi oferte de muncă personalizate, atât în țară, cât și în străinătate.

Recrutorii caută în general medici specialiști și medici rezidenți, asistenți medicali, stomatologi, dar și îngrijitori și fizioterapeuți. Ofertele de muncă sunt în special pentru țări precum Marea Britanie, Germania, Irlanda, Danemarca, Suedia și Norvegia, dar și pentru  România.

Agențiile de recrutare se alătură evenimentului pentru a le oferi candidaților informațiile și detaliile corespunzătoare despre oferta lor de locuri de muncă. Fiecare nou sezon aduce noi angajatori, astfel încât fiecare dintre cei care caută un loc de muncă să găsească unul potrivit.  Angajatorii doresc să întâlnească candidați bine pregătiți care doresc să se dezvolte profesional. ”, a declarat Corina Pop –Sales Manager. Târgul de Job-uri se va desfășura între orele 10:00 și 16:00, iar participarea este gratuită.

Agențiile de recrutare vor sta la dispoziția candidaților pentru orice fel de întrebari, iar pentru mai
multe detalii puteți accesa site-ulwww.careersinwhite.com

INFO

Careers in White International

www.careersinwhite.com

contact@careersinwhite.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: