Recomandarea, o afacere de succes – Centrul IDEO, 7 iunie, ora 9.30

Recomandarea o afacere de succes - Enjoy BNI

Grupul oamenilor de afaceri Enjoy BNI Iasi, in parteneriat cu Centrul de Afaceri IDEO Iasi, organizeaza joi, 7 iunie, intre orele 9.30 şi 13.30, evenimentul de business “Recomandarea, o afacere de succes”. Intalnirea se adreseaza antreprenorilor, oamenilor de vanzări si marketing care vor sa isi promoveze afacerea sau serviciile in mod direct.

Evenimentul va avea loc in Sala de Conferinte din cadrul Centrului de Afaceri IDEO. Aproximativ 80 de oameni din mediul de afaceri iesean vor avea ocazia sa isi prezinte afacerile, sa identifice noi oportunitati, sa impartaseasca idei si sa invete noi tehnici de networking pe parcursul celor doua ore de discutii interactive si prezentari.

Sam Schwartz, director Training BNI Europe, va vorbi despre importanta recomandarilor in afaceri si despre cum poti folosi eficient referintele pentru a-ti dezvolta compania sau pentru a-ti creste vanzarile.

INSCRIERI

Inscrierile se fac la adresa enjoy@bni-romania.com pana la data de 4 iunie 2012. Taxa de participare este de 60 de lei.

Business Network International este cea mai mare organizatie internationala a oamenilor de afaceri bazata pe recomandari, cu o experienta de peste 25 de ani, care s-a extins in 47 de tari si are in componenta sa peste 140.000 de membri, organizati in peste 6.300 de grupuri.

In Romania, BNI are patru grupuri, trei in Bucuresti si unul in orasul Iasi. Enjoy BNI este grupul oamenilor de afaceri din Iasi. Membrii grupului se intalnesc din 2009 in fiecare saptamana, miercurea, de la 8.00 la 10.00, la Hotel Unirea, sala Mezanin.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Centrului de Afaceri IDEO Iasi si al companiei Rodotex.

INFO

Evenimentul este organizat cu sprijinul Centrului de Afaceri IDEO Iasi si al companiei Rodotex. Mai multe informatii gasiti pe enjoybni.wordpress.com si www.bni.eu.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: