RECITAL PUCCINI | Opera Nationala Romana Iasi

Opera Nationala Romana Iasi are bucuria de a vă invita sambata, 12 februarie 2022, de la ora 18.30 la un recital cu repertoriu exclusiv din creația lui Puccini.

Vor interpreta soliștii Operei din Iași acompaniați la pian de Adina Alupei: Soprana Manuela Barna-Ipate; Soprana Cristina Simionescu-Fântână; Soprana Simona Titieanu; Soprana Irina Scafaru; Soprana Nicoleta Maier; Soprana Diana Bucur; Soprana Mihaela Grăjdeanu; Soprana Lăcrămioara Hrubaru-Roată; Tenorul Adrian Ionescu; Tenorul Florin Guzgă; Tenorul Cosmin Marcovici; Baritonul Alexandru Constantin; Basul Ivan Dikusar.

BILETE

Biletele sunt puse în vânzare la prețuri cuprinse intre 20-80 lei lei și vor putea fi achiziționate on-line de pe site-ul operaiasi.ro.

Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, în condiţiile stabilite prin ordinul comun al ministrului culturii şi al ministrului sănătăţii, emis în temeiul art. 44 şi al art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020, cu modificările şi completările ulterioare;

Desfășurea spectacolelor poate fi realizată cu participarea spectatorilor până la 30% din capacitatea maximă a spațiului.

INFO

Opera Nationala Romana Iasi

Strada Agatha Barsescu nr. 18, Cod postal 700074 Iasi, Romania.

Telefon: +40-(0)232 211 144.

Weboperaiasi.ro

Facebookwww.facebook.com/Opera-Nationala-Romana-Iasi

You Tubewww.youtube.com/OperaIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: