Recital extraordinar Horatiu Malaele: ”Sunt un orb” @Ateneul din Iasi

Farseur de vocație, înzestrat cu șarm, inteligență și umor, Horațiu Mălăele va face o nouă demonstrație de virtuozitate în recitalul extraordinar „Sunt un Orb”, sâmbătă, 29 aprilie 2017, ora 19.00 la Ateneul din Iași.

Probabil cel mai bun produs al teatrului românesc din ultimii 20 de ani – așa cum îl descrie Ion Caramitru – Horaţiu Mălăele se află într-o perpetuă căutare și de aceea niciuna dintre aparițiile sale pe scenă nu este similară cu precedenta. Pentru această variantă a spectacolului, maestrul trasului pe sfoară, al ironiei și al hazului ascuțit își ia ca aliat fie umorul irezistibil al insinuantului Brumaru, fie înțelesurile subtile ale lui Marin Sorescu sau vibrațiile delicate ale boemului Nichita.

Acestea sunt doar câteva dintre promisiunile unui one man show, în cadrul căruia autori atât de diferiți ca stil sau gândire vor fi deslușiți cu naturalețe și în cheie proprie de geniul comic Horațiu Mălăele.
Convins că râsul va mântui lumea, artistul își provoacă spectatorii cu umor și sinceritate într-un recital de neegalat.

După mai bine de zece ani de la prima punere în scenă a recitalului intitulat sugestiv „Sunt un Orb”, actorul vine pe scena Ateneului din Iași sub auspiciile avertismentului cu care deja ne-a obișnuit, „pericol de râs în hohote“.

„Spectacolul Sunt un Orb cuprinde câteva poezii de mare calitate, dar și proză scurtă. Sunt mai multe elemente care formează acest spectacol, în care este vorba despre mine, dar este vorba și despre dumneavoastră”, spune Horațiu Mălăele.

Vă invităm să îl urmăriți pe Maestrul Horațiu Mălăele într-un spectacol de excepție, sâmbătă, 29 aprilie, ora 19.00, pe scena Sălii Mari de spectacole „Radu Beligan” a Ateneului din Iași.

BILETE

Biletele au fost puse în vânzare la prețul de 50 de lei și pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

INFO

Ateneul din Iași

Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi

Telefon/ Fax: 0232 261 846,

E-mail: office@ateneuiasi.ro

Web: www.ateneuiasi.ro

FB: www.facebook.com/AteneulDinIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: