Recital extraordinar Ducu Bertzi

Proiectul Ducu Bertzi & Friends a început în martie 2015. Este o noua abordare muzicală pe care artistul a dorit-o pentru a-și diversifica modalitatea de exprimare. Alaturi de Ducu Bertzi pe scenă vor fi prezenți Irina Furdui(vioară) Constantin Neculae(voce,chitară) și Tavi Iacob(keyboards).

Prezența în această formulă, la Ateneul din Iași, este o premieră. Publicul ieșean, extrem de cultivat și primitor merită acest cadou la început de martie.

Pentru mine ca artist este o mare bucurie și onoare să fiu prezent în fața publicului din Iași. Momentul nu este ales întâmplător, suntem la început de martie, vine o nouă primăvară, sufletele noastre întineresc din nou și cele mai frumoase flori din viața noastră, femeile, trebuiesc sărbătorite!Ducu Bertzi.

Din 1979 până în 1985, finalul Cenaclului, Ducu Bertzi este membru permanent al Cenaclului Flacara. Din 1979 până în prezent, a avut peste 4.500 de concerte, atât în țară cât și în străinatate în comunitățile românești. A concertat în 21 de țări de pe glob-din Noua Zeelanda până în Canada.

A lansat numeroase șlagăre precum,”Floare de colț”,”Și de-ar fi”,”Suflet fără chei”,Pe cine și câte cărări”,”Unde oare”.”De mii de ori”,”Iertările””Focul vânat e gonit de vânt”,”Balada firului de iarbă”,”M-am îndrăgostit numai de ea” precum și nemuritoare cântece din zona sa natală, Maramureș,”Omul pădurii”,”Când s-o-mpărțit norocu”,etc.

Este realizator radio, și de peste 20 de ani realizează la Radio România Actualități emisiunea “Omul cu chitara”. Timp de trei ani a realizat și la TVR2 emisiunea tv cu același nume.

In 2005 a demarat proiectul “Folk prin licee” proiect de success care a continuat timp de 8 ani. Este inițiatorul și directorul artistic al Galei “Floare de colț” de la Sighetu Marmatiei care este la a VI-a ediție.

A realizat timp de un an și jumătate, la teatrul Nottara proiectul”Ducu Bertzi și invitații săi”. În ultimii doi ani a realizat sub aceeași titulatură o serie de concerte în Mamaia. În studiourile de înregistrări a colaborat cu Adrian Ordean, Mircea Baniciu, Nicu Alifantis, Mihai Nenita, Marius Batu, Vlady Cnejevici, Oliver Sterian, Mihai Pocorski, Victor Panfilov, Titus Andrei, Tino Furtuna(Holograf), Florian Pittis.

In concertele susținute a colaborat pe scenă cu Marius Bațu,Mihai Nenița și Florian Pittiș. Ultimul lor concert în această formulă(2006) este înregistrat în format CD și DVD.

INFO

Ateneul din Iași

Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi

Telefon/ Fax: 0232 261 846,

E-mail: office@ateneuiasi.ro

Web: www.ateneuiasi.ro

FB: www.facebook.com/AteneulDinIasi

 

PE ACEEASI TEMA:

Golan LIVE on Stage @Skin Music Lounge

One, two, three, byron! @The Trumpets

Compact LIVE @Oxford Pub

„Drumul de la Iași la Paris” – recital de pian Ionel Strebea

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Marea Unire de la 1918. Proiectul unei generații

Curs introductiv de caligrafie

„Ziua Națională a Greciei – Revoluția” la Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi”

Expoziţia de pictură “Pentru tine” semnată de artista Carmen Gabriela Gîtlan

2 comentarii la “Recital extraordinar Ducu Bertzi”

  1. Magda vladau says:

    mult muzica munca mea de la tine muzica noaptea asta 00:00 de muzică sepoate trebuie teoc fumos
    0728840308 cautma la munca multa muzica
    repetiții noaptea ducu bertzi cu mine

  2. Magda vladau says:

    concert magda nentia vioară

Scrie un comentariu: