Recital dedicat Zilei Culturii Nationale

Opera Națională Română din Iași organizează vineri, 14 ianuarie 2022, începând cu ora 18:30, un Recital dedicat Zilei Culturii Naționale. Evenimentul va fi găzduit de Primăria Municipiului Iași, recitalul fiind susținut în Sala Mare a Palatului Roznovanu.

Programul concertului conține doar creații românești, interpretate de artiștii instituției lirice ieșene Desfășurea spectacolelor poate fi realizată cu participarea spectatorilor până la 50% din capacitatea maximă a spațiului.

BILETE

Biletele se pot achiziționa atât de la Agenția Operei (tel. 0332.888.448 – foaier / program: luni – vineri intre 10.00-17.00, sâmbătă 10.00–13.00 ), cât și online pe site-ul O.N.R.I.

Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, în condiţiile stabilite prin ordinul comun al ministrului culturii şi al ministrului sănătăţii, emis în temeiul art. 44 şi al art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020, cu modificările şi completările ulterioare;

INFO

Opera Nationala Romana Iasi

Strada Agatha Barsescu nr. 18, Iasi

Telefon: +40-(0)232 211 144.

Weboperaiasi.ro

Facebookwww.facebook.com/Opera-Nationala-Romana-Iasi

You Tubewww.youtube.com/OperaIasi

PE ACEEASI TEMA:

RECITAL PUCCINI | Opera Nationala Romana Iasi

Soprana Rodica Vică revine pe scena Operei Naționale Române din Iași

”Nunta lui Figaro”, la Opera Nationala Iasi

“La Traviata”, spectacol grandios regizat de Beatrice Rancea la Opera Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: